Bursa'da Gazi ve Şehit Yakınlarına Devlet Övünç Madalyası - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Gazi ve Şehit Yakınlarına Devlet Övünç Madalyası

Bursa\'da Gazi ve Şehit Yakınlarına Devlet Övünç Madalyası

Bursa'da, bir şehit yakını ve 11 gaziye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Devlet Övünç madalyaları ve beratları verildi.

17.03.2016 17:45

Bursa'da, bir şehit yakını ve 11 gaziye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Devlet Övünç madalyaları ve beratları verildi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, milletlerin kahramanların omuzları üzerinde yükseldiğini söyledi. Şehitlerin, bu ülke için en aziz bildikleri canlarını ve kanlarını feda ettiğini söyleyen Karaloğlu, "Bu topraklara başından beri kanını akıtan, bu topraklar için canını feda eden bütün şehitlerimizin önünde rahmet, minnet ve şükranla eğiliyoruz. Bu topraklar için uzvunu feda eden, alın teri akıtan bütün kahraman gazilerimize de Sayın Cumhurbaşkanımız adına şükranlarımızı ve minnetlerimizi arz ediyoruz. Ülkemiz, milletimiz, vatanımız adına fedakarlık yapan kahramanlarımızla ilgili gereği yapılıyor, yapılmaya da devam edecek" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından 2003 yılında Şırnak'ın Bağlıca bölgesinde terörle mücadele kapsamında yürütülen bir operasyonda mayına basarak şehit olan Jandarma Er Hakan Doğru ile gaziler Jandarma Komando Uzman Çavuş Gökhan Kümüş, polis memurları Mustafa Eren, Feyzullah Başer, Ali Ünlü, Kerem Kaya, Ali Ankara, Volkan Gör, Gökhan Tural, Mehmet Emin Koç, Aykut Özdere, Emrullah Güldal'ın öz geçmişleri okundu.

Karaloğlu, şehidin annesi Balkız ve babası Sıddık Doğru ile gazilere devlet övünç madalyası ile beratlarını teslim etti.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Gazi ve Şehit Yakınlarına Devlet Övünç Madalyası - Son Dakika


Advertisement