Çaldıran'daki Ak Partililere Yönelik Saldırı - Son Dakika
Güncel

Çaldıran'daki Ak Partililere Yönelik Saldırı

Çaldıran\'daki Ak Partililere Yönelik Saldırı

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gülaçar: "Bunlar bize baskı korku şiddet ile geri adım atma gayreti içerisinde iseler buradan bir kez daha söylüyorum, biz korkmuyoruz"

22.02.2014 15:00

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, Çaldıran ilçesindeki saldırıya ilişkin "Bunlar bize baskı korku şiddet ile geri adım atma gayreti içerisinde iseler buradan bir kez daha söylüyorum, biz korkmuyoruz" dedi.

Gülaçar, Çaldıran ilçesinde yaşanan olayın ardından AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Gülşen Orhan, Mustafa Bilici ve Fatih Çiftçi ile saldırıyı kınadı.

Olayın ardından açıklama yapan Gülaçar, miting esnasında sataşmaların başladığını, anonslarla kalabalığı sakinleştirmeye çalıştıklarını kaydederek, gerginlik çıkmaması için gösterdikleri tüm çabaların sonuç vermediğini anlattı.

Yetkililerine seslenmelerine rağmen saldırının dozunun sürekli arttırıldığını belirten Gülaçar, seçimin kendileri için milat olduğunu, halkın özgür iradeleri ile sandık başına gitmeleri ve seçimin huzur içerisinde sona ermesini temenni ettiklerini ifade etti.

Seçimin barış içerisinde bir yarış olmasını dilediklerini aktaran Gülaçar, şöyle dedi:

"Bizler sağduyuyla hareket ediyoruz. Bu olayı da kınıyoruz. Bunlar bize baskı korku şiddet ile geri adım atma gayreti içerisinde iseler buradan bir kez daha söylüyorum, biz korkmuyoruz. Van'ın her köşesine, beldesine, köyüne giderek halkımızla kucaklaşacağız. O devir artık sona erdi. Vazgeçsinler bu tür davranışlardan. Çünkü bunun ne onlara ne memlekete bir faydası olacaktır."

Gülaçar ve beraberindekiler daha sonra köy ziyaretlerinde bulunmak üzere ilçeden ayrıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çaldıran'daki Ak Partililere Yönelik Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement