Çarşı Grubunun 'güneş Pankartı Van'a Asıldı - Son Dakika
Güncel

Çarşı Grubunun 'güneş Pankartı Van'a Asıldı

Çarşı Grubunun \'güneş Pankartı Van\'a Asıldı

Van'a gelen Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar topluluğu Çarşı grubu üyeleri, Beşiktaş- Gaalatasaray maçında üzerinde büyük bir güneş resmi bulunan ve 'Güneşi yolluyoruz sana.

02.12.2011 18:14

Van'a gelen Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar topluluğu Çarşı grubu üyeleri, Beşiktaş- Gaalatasaray maçında üzerinde büyük bir güneş resmi bulunan ve 'Güneşi yolluyoruz sana. Dayan Van' yazılı pankartı, kendilerini destekleyen Van'daki Peynirciler Çarşısı'na astı.

Depremlerin vurduğu Van'da depremzedelere ilk günden beri destek olan Çarşı grubu, Beşiktaş- Galatasaray karşılaşmasında açılan 'Güneş Pankartı'nı da Van'a getirdi. Çarşı grubundan Cem Yakışkan, Erkan Çiçek, Gökhan Dinç, Burhan Dereler, Koray Özkan ve Zafer Kaçar, daha önce Peynirciler Çarşısı esnafının astığı, "Van'ı terk etmiyoruz. Beşiktaşımızı Seviyoruz' pankartının üzerine, 'Güneş Pankartı'nı astı.

Çarşı grubundan Cem Yakışkan, Van'da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Biz her zaman onların yanındayız. Onlar için üşüdük. Onlar için burdayız. Dün de Van Erciş İlçesi'nde kaldık. Avrupa kupası maçını da kaldığımız çadırda izledik. Bugün de bu pankartı astık. Bunu yapmaktan dolayı da büyük mutluluk yaşıyoruz. Ayrıca onların acılarını paylaşıyoruz" dedi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarşı Grubunun 'güneş Pankartı Van'a Asıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement