Caz Festivalinde Muhteşem Son - Son Dakika
Güncel

Caz Festivalinde Muhteşem Son

Caz Festivalinde Muhteşem Son

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 11.Uluslararası Alanya Caz Günleri, Jülide Özçelik ve İlham Gencer Quintet'in konseriyle sona erdi.

30.09.2013 15:59

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 11. Uluslararası Alanya Caz Günleri, Jülide Özçelik ve İlham Gencer Quintet'in konseriyle sona erdi. Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Can Günleri'nin son gününde Jülide Özçelik dinleyicilerle buluştu. 2008 yılında çıkardığı 'Jazz İstanbul Volume-1' adlı albümüyle müzik piyasasına giriş yapan, 2011 yılında 'Jazz İstanbul Volume-2' albümüyle başarısını sürdüren sanatçı, albümlerinde yer alan parçaları ve kendi bestelerini seslendirdi. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan sanatçı, Neşet Ertaş'ın 'Ah Yalan Dünya' adlı türküsünü de söyledi.

Jülide Özçelik'ten sonra sahneye İlham Gencer Quintet çıktı. 1961 yılında seslendirdiği 'Bak Bir Varmış Bir Yokmuş' şarkısıyla 'ilk Türkçe pop şarkısı'nı seslendiren sanatçı olarak adını tarihe yazdıran usta müzisyen 87 yaşındaki İlham Gencer Quintet'e bir kadın hayranı sahnede çiçek verdi. Sanatçı, programın bir bölümünde piyanonun başına geçerek şarkılarını hem çaldı hem de söyledi. İlham Gencer'in oğlu Bora Gencer'le yaptığı düet ise dinleyenlerce dakikalarca alkışlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Caz Festivalinde Muhteşem Son - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement