Ceylanpınar'daki Bombalı Saldırıya Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'daki Bombalı Saldırıya Tepkiler

Ceylanpınar\'daki Bombalı Saldırıya Tepkiler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya yapılan bombalı saldırıyı kınadı.

14.07.2014 17:28

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya yapılan bombalı saldırıyı kınadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Kurul toplantısında konuşan İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya yönelik yapılan bombalı saldırıya tepki gösterdi. Eğilmez, "Dün gece maalesef Ceylanpınar Belediye Başkanımız sayın Menderes Atilla beye menfur bir saldırı düzenlendi. Biz yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Sözde demokrasiden, insan haklarından, barıştan bahsedenlerin, halkın oylarıyla seçilmiş olan bir belediye başkanına karşı böyle bir saldırıda bulunanları halkın ve hakkın vicdanına havale ediyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın Şanlıurfa mitingini de değerlendiren Eğilmez, Başbakan Erdoğan'ın mitingin ardından iftara katılımından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Saldırının ülke birliğine yapıldığını vurgulayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, "Hamdolsun saldırıda can kaybı yoktur. İnşallah bu son saldırı olur. Ülkemizin birliğine beraberliğine, seçilmiş insanlarına yapılan inşallah son saldırı olur" diye konuştu.

Güvenç, Başbakan Erdoğan'ın mitingi ile ilgili olarak da, "Halk mesai kavramı tanımadan kendisine hizmet eden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçme niyetini, iradesini, kararını meydanlarda ve değişik ortamlarda göstermiştir" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'daki Bombalı Saldırıya Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement