Cezaevindeki Turnuvada Önce Kırmızı Kart Gösterdi, Sonra Formasını Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Cezaevindeki Turnuvada Önce Kırmızı Kart Gösterdi, Sonra Formasını Hediye Etti

Cezaevindeki Turnuvada Önce Kırmızı Kart Gösterdi, Sonra Formasını Hediye Etti

Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen 5'inci Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'nı, 'Kabakçılar' takımı olarak adlandırılan C-11 koğuşu kazandı.

04.06.2013 15:02

Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen 5'inci Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'nı, 'Kabakçılar' takımı olarak adlandırılan C-11 koğuşu kazandı. Final karşılaşmasını yöneten Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu, kırmızı kart gösterdiği kaleci Osman B.'ye, maç sonunda formasını imzalayarak hediye etti.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 49 koğuş ve 433 hükümlü ve tutuklunun katılımıyla düzenlenen 5'inci 'Atatürk Kupası Futbol Turnuvası' final karşılaşmasıyla sona erdi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ve Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz birlikte yaptı. C-11 ve B-7 koğuşları arasında oynan final maçını, Spor Toto Süper Lig hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu yönetti. Karşılaşmayı, 'Kabakçılar' takımı olarak adlandırılan C-11 koğuşu, 11- 6 kazanarak kupanın sahibi oldu. Karşılaşmada, 2 futbolcu sarı kart görürken, C-11 koğuşunun kalecisi Osman B., topu oyuna geç soktuğu için kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

KUPALARI VERİLDİ

İzleyiciler, futbolcuların göz dolduran performansını alkışlayarak destek verdikleri koğuş lehine tezahüratta bulundu. Maç sonunda izleyiciler, hakemi ve takımları tribüne çağırarak alkışlarla kutladı.

Karşılaşmanın ardından turnuva birincisi C-11 koğuşuna Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz tarafından kupası verilirken, madalya ve ödüller ise hakimler Türker Türkoğlu ve Halil Odabaş tarafından verildi. Turnuvanın 2'ncisi B-7 koğuşunun kupa, madalya ve hediyelerini ise Türkler Belde Belediye Başkanı AK Partili Hayri Çavuşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak ve Türkiye İş Kurumu Alanya Müdürü Selami Harman verdi.

Maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'na ise mahkumlar tarafından yapılan tablo hediye edildi.

ÖNCE KART SONRA FORMA

Maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu ise maçı yönetirken giydiği formayı kırmızı kart gösterdiği kaleci Osman B.'ye hediye ederken, "4 yıldır final maçlarında seni kalede görüyorum. Bir daha seni görmemek için kırmız kart gösterdim, tekrar görüşmemek dileğiyle" diye espri yaptı.

Gelecek yıl tahliye olacağını belirten Osman B. ise "Burada çok iyi bir eğitim gördük. Spor açısından çok iyi eğitildik" dedi.

Son 2 yıldır finale çıktıkları halde elendiklerini belirten B-7 koğuşundan Serkan S. de "Spor sayesinde rahatlıyoruz. Cezaevi idaresine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevindeki Turnuvada Önce Kırmızı Kart Gösterdi, Sonra Formasını Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement