CHP Genel Başkan Yardımcısı Pavey - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Pavey

CHP Genel Başkan Yardımcısı Pavey

"Türkiye’de çok zor mücadelelerle kazanılmış temel hak ve hürriyetlerimiz, özgürlüklerimiz paha biçilmezdir. Onları ancak kaybettiğimizde anlarız"

25.11.2013 19:27

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, " Türkiye'de çok zor mücadelelerle kazanılmış temel hak ve hürriyetlerimiz, özgürlüklerimiz paha biçilmezdir. Onları ancak kaybettiğimizde anlarız" dedi.

Turgutlu ilçesinde bir düğün salonunda partisince Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Pavey, kadına yönelik şiddetle mücadelede birlik olma çağrısı yaptı.

"O güzel ellerinizi birleştirip kadınlarımızın başına felaketlerin bir daha gelmemesi için mücadele edebiliriz" diyen Pavey, bunu erkek ve kadınların birlikte yapacaklarını söyledi.

Pavey, "Türkiye'de çok zor mücadelelerle kazanılmış temel hak ve hürriyetlerimiz, özgürlüklerimiz paha biçilmezdir. Onları ancak kaybettiğimizde anlarız ne kadar değerli olduklarını" diye konuştu.

Öte yandan, Pavey'in konuşmasından önce kürsünün önüne gelen Hikmet Yılmaz (28) isimli vatandaş, Pavey'den barınma ve iş isteğinde bulundu. Kürsünün önünde yere oturan Yılmaz'ı Şafak Pavey ve CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören ikna edemeyince Yılmaz polis ekiplerince dışarı çıkarıldı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkan Yardımcısı Pavey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement