CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması

"Kadınların haklarının geri alınmasına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz".

31.05.2013 10:35

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, "Kadınların haklarının geri alınmasına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz" dedi.

Dokuzcan, 23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali kapsamında Dostluk Evi'nde düzenlenen "Şerbetli Tatlılar Yarışması"nın ödül törenine katıldı.

Törende konuşan Dokuzcan, festivallerin, yerel halkı birbirine yakınlaştıran ve daha sıkı bağlar kurulmasına katkı sağlayan etkinlikler olduğunu söyledi.

Yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi güçlü ve etkin bir kadın kolları yapısı oluşturmayı istediklerini belirten Dokuzcan, CHP'nin her zaman kadınlara gereken önemi gösterdiğini kaydetti.

Dokuzcan, Türkiye'de yaşanan siyasal ortamda kadın erkek eşitliğinin çok önemli olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"Bugün Kırklareli'de olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kadın kolları olarak, kadınların çalışmalarını değerlendirme içerisindeyiz. Tüm bölgelerimizi gezerek kadınlarımızla bir araya geliyoruz. Kadınlarımızın istek ve sıkıntılarını dinliyoruz. Çözüm yolları bulmak, yerel politikalar geliştirmek, daha çok kadının yerel seçimlerde temsilini sağlamak için gayret ediyoruz. Kadınların haklarının geri alınmasına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi bu anlamda üzerine düşeni her zaman yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Kadınların kendilerini var etme yolunda yapacağı her şeyde birlikte olacağız."

Törende, daha sonra CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan ve Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, yarışmada dereceye giren kadınlara başarı belgesi verdi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement