Çolak, İşçilerle Birlikte Fidan Dikti - Son Dakika
Güncel

Çolak, İşçilerle Birlikte Fidan Dikti

Çolak, İşçilerle Birlikte Fidan Dikti

Çolak, buradaki işçilerle sohbet ederek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

12.04.2012 17:16

Siirt Valisi Musa Çolak, sabah erken saatlerde, "Toplum yararına çalışma programı kapsamında" İl Özel idaresince, Siirt – Ziyaret ve Aydınlar karayolu yolu üzerinde, yol boyu iki taraflı olarak yapılan ağaçlandırma çalışmalarında incelemelerde bulunarak, işçilerle birlikte fidan dikti.

Siirt- Kurtalan karayolu üzerinde fidan dikim çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Musa Çolak, buradaki işçilerle sohbet ederek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Musa Çolak yaptığı açıklamada;"Toplum yararına çalışma programı" kapsamında İl Özel İdaresi bünyesinde çalıştırılan 50 kişilik personel ve İl Özel idaresine ait iş makinalarının desteği ile Siirt-Ziyaret ve Aydınlar karayolunun ağaçlandırılması için, 10 bin fidan dikileceğini belirterek, şimdiye kadar 4 bin civarında ağaç dikildiğini" ifade etti.

İlimizde yeşil bir kuşak, oluşturmak, şehir girişlerinin daha güzel bir görünüm kazandırılması için çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Vali Musa Çolak,"İlimizdeki işsizliğin önlenmesi amacıyla İŞ-Kur İl Müdürlüğünce "Toplum yararına çalışma programı" kapsamında ilimiz genelinde 2495 vatandaşımızı istihdam edilmişlerdir. Bu sayının artması yönünde de ilgili kamu kuruluşlarımızca proje çaluşmalarının devam ettiğini" söyledi.

Siirt Kurtalan karayolu üzerinde de incelemelerde bulunan Vali Çolak, Yol boyu gelişigüzel dökülen molazların temizlenmesi ve Karayolu orta refüj kısmında ağaçlandırılması yönünde karayolları yetkililerine talimat verdi.

Vali Çolak' ın fidan dikim programında, İl Genel Meclis başkaını Fırat Soysal, İl Özel İdaresi genel sekreteri Mahmut Kurtuluş ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çolak, İşçilerle Birlikte Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement