Cumhurbaşkanı Erciyes Dağı'nda Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erciyes Dağı'nda Yürüdü

Cumhurbaşkanı Erciyes Dağı\'nda Yürüdü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu sabah Erciyes Dağı'nın 2 blin 600 metre yüksekliğindeki Koçdağı Mevkii'nde yürüyüş yaptı.

25.06.2011 09:10

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu sabah Erciyes Dağı'nın 2 blin 600 metre yüksekliğindeki Koçdağı Mevkii'nde yürüyüş yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül, dün saat 23. 00 sıralarında Kayseri'ye gelirken, geceyi babası Ahmet Hamdi ve annesi Adeviye Gül'ün oturduğu Eğribucak'daki bağevinde geçirdi. Cumhurbaşkanı Gül bugün saat 06. 00'da kalkarak, siyah eşofmanıyla Erciyes Dağın'ın 2 bin 200 metre yüksekliğindeki Tekir Yaylası'na oradan da Koçdağı eteklerindeki yaylalardan Melikgazi ilçesi Kıranardı Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kent Ormanı'na kadar 7 kilometrelik mesafeyi yürüdü. Cumhurbaşkanının yürüyüşüne Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki, dünürü eski milletvekili Şaban Bayrak, il yöneticileri ve dostları katıldı. Cumhurbaşkanı Gül'ün yürüyüşünden görüntü ve fotoğraf alınmasına korumalar ve jandarma izin vermedi. Enerji Bakanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı yürüyüş parkuruna gelirken Erciyes Dağı manzaralı fotoğraf çektirerek, "Bu güzelliğe gerçekten paha biçilmez. Erciyes, bir doğa harikası" dedi.

OE, DÖ - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erciyes Dağı'nda Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement