Cumhurbaşkanı Gül, Sabah Namazını Kıldı, Bıçak Altına Yattı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül, Sabah Namazını Kıldı, Bıçak Altına Yattı

Cumhurbaşkanı Gül, Sabah Namazını Kıldı, Bıçak Altına Yattı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, geçtiğimiz hafta sonu kulak rahatsızlığı nedeniyle geçirdiği ameliyat öncesi sabah namazı kıldığı ortaya çıktı.

13.07.2013 00:46  Güncelleme: 00:50

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, geçtiğimiz hafta sonu kulak rahatsızlığı nedeniyle geçirdiği ameliyatla ilgili önemli ayrıntılar ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Gül, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne cumartesi sabah saat 04.30 sularında geldi. Zaman Gazetesi'nden Emre Soncan'nın haberine göre sabah namazını kıldıktan sonra operasyon için masaya yatan Cumhurbaşkanı, ameliyat sonrası herhangi bir sıkıntı yaşamadı.

Başarılı geçen ameliyatı Türkiye'de alanının en iyileri arasında gösterilen Gazi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yıldırım Beyazıt gerçekleştirdi. Ekipte ayrıca dünyaca tanınmış Müslüman bir Pakistanlı doktor da yer aldı. Gül'ün sol kulağına 'koklear implant' yerleştirildi. Bu teknoloji sayesinde kulağa gelen sinyaller doğrudan sinirlere iletiliyor. Cihaz üç hafta sonra aktif hale getirilecek. Gül'ün bundan sonra herhangi bir sorun yaşamayacağı ve hayatına normal şekilde devam edeceği belirtiliyor. Ameliyattan önce dünyadaki benzer örnekler üzerine geniş çaplı bir araştırma gerçekleştirildi. En uygun tedavi yöntemi bulunduktan sonra düğmeye basıldı. Gül'ün de ikna olmasının ardından operasyon yapıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül, Sabah Namazını Kıldı, Bıçak Altına Yattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement