DAÜ-SEM’den Öğrenci Kulüplerine Pine View’de Eğitim Seminerleri - Son Dakika
Güncel

DAÜ-SEM’den Öğrenci Kulüplerine Pine View’de Eğitim Seminerleri

DAÜ-SEM’den Öğrenci Kulüplerine Pine View’de Eğitim Seminerleri

21 - 24 Nisan 2011 Tarihleri Arasında Büyükkonuk Belediyesi Pine View Sosyal Tesislerinde 3.'sünü Gerçekleştirilen "Kesintisiz Eğitim Ve Eğlence Kampı"nı Başarıyla Tamamladı.

27.04.2011 19:19  Güncelleme: 19:20

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ- SEM) endüstri mühendisliği kulübü ile geleneksel olarak ortaklaşa düzenlediği ve bu yıl 21 - 24 nisan 2011 tarihleri arasında büyükkonuk belediyesi pine view sosyal tesislerinde 3.'sünü gerçekleştirdiği "kesintisiz eğitim ve eğlence kampı"nı başarıyla tamamladı.

Uzmanlardan Eğitimler

Seminerler dizisi şeklinde gerçekleşen organizasyonun birinci gününde konuşma yapan Kaner Grup Satış Bölümü Müdürü Ahmet Maşlakçı "Şirket İçi Problem Çözme ve İletişim" konulu seminer verdi. Eğitim ve Eğlence Kampı 2. gününde DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) eğitimcilerinden uzman Derviş Yaşar Baha'nın "Karar Verme Süreci, Gruplar, Motivasyon ve Stres Yönetimi" üzerine verdiği eğitimin ardından konuşmasını gerçekleştiren Price Water House Coopers İnsan Kaynakları Müdürü Murat Karakaş "İş Arama Sürecinde Karşılaşılan Sorunlar ve Üstesinden Gelme" konulu eğitim seminerini gerçekleştirdi.

Ektam Ltd. Pepsi Genel Müdürü Cenk Özeker'in "Teorik olarak alınan bilgilerin iş hayatına aktarımı" üzerine verdiği seminerin ardından P&G Satış departmanından Can Kalafat'ın "Satış, pazarlık ve ikna teknikleri" üzerine gerçekleştirdiği seminerle organizasyona devam edildi.

"Profesyonel Yaşamda Kişisel İmaj" Semineri

Kampın son gününde DAÜ - SEM eğitimcilerinden uzman Kenan Başaran'ın "Profosyonel Yaşamda Kişisel İmaj" üzerine verdiği eğitim semineri ile Kesintisiz Eğitim ve Eğlence Kampı seminerleri sona erdi. Türkiye ve Kıbrıs'ın seçkin şirketlerinden konuşmacıların katıldığı eğlence kampında DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü Derviş Ekşici hizmet içi eğitimlerin her alanda önemine değinerek bireyin kendini geliştirmede en önemli anahtarın eğitimden geçtiğini belirtti.

Ekşici'ye Endüstri Mühendisliği Kulübü Başkanı Serhan Mert tarafından takdim edilen teşekkür plaketinin ardından birlikte kapanış pastası kesildi. Ekşici tarafından katılımcılara serfitikaların takdim edilmesi ile Kesintisiz Eğitim ve Eğlence Kampı başarıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ-SEM’den Öğrenci Kulüplerine Pine View’de Eğitim Seminerleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement