Davutoğlu; 'Türkiye'de Siyaseti Kandil ya da Perde Gerisindeki Aktörler Yönetemez' (2) - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu; 'Türkiye'de Siyaseti Kandil ya da Perde Gerisindeki Aktörler Yönetemez' (2)

Davutoğlu; \'Türkiye\'de Siyaseti Kandil ya da Perde Gerisindeki Aktörler Yönetemez\' (2)

Başbakan DAVUTOĞLU, BABA OCAĞINI ZİYARET ETTİ Konya'da bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte helikopterle baba ocağı Taşkent'e gitti.

23.09.2015 20:50

Başbakan DAVUTOĞLU, BABA OCAĞINI ZİYARET ETTİ

Konya'da bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte helikopterle baba ocağı Taşkent'e gitti. Taşkent kent merkezinde hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılanan Başbakan Davutoğlu, hemşehrileriyle tek tek selamlaşıp, bayramlarını kutladı. Taşkent Belediye Başkanlığı'nı da ziyaret eden Davutoğlu, belediye binası önünde bekleyen hemşehrilerine seslenip, 1 Kasım'da tek başına iktidar olacaklarını, Taşkent'ten de Ak Parti olarak rekor beklediklerini söyledi.

Başbakan Davutoğlu, önce babası Mehmet Davutoğlu'nun mezarında dua etti, ardından da Taşkent'te oturan halası Nilüfer Özlen ile eniştesi Asım Özlen'i ziyaret etti. Hadim İlçesi'ne geçen Başbakan Davutoğlu, vatandaşlarla sohbet etti ve 1 Kasım'da yapılacak seçimler için destek istedi. 18'inci yüzyılda Osmanlı İmparatorluğu döneminde yaşamış alim olan Hadimi Hazretlerinin türbesini de ziyaret eden Başbakan Davutoğlu burada da dua etti.

Ziyaretlerin ardından helikopterli tekrar Konya'ya dönen Başbakan Davutoğlu, Garnizon Şehitliğine geçti. Basına kapalı olan ziyarette Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan 16 askerden Piyade Sözleşmeli Er Resul Coşkun'un mezarı başında dua etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Uluırmak Mezarlığı'ndaki annesi Memnune Davutoğlu'nun mezarlığını ziyaret edip, dua etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu; 'Türkiye'de Siyaseti Kandil ya da Perde Gerisindeki Aktörler Yönetemez' (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement