Denizli Belediyesi "En Temiz Kent" Seçildi - Son Dakika
Güncel

Denizli Belediyesi "En Temiz Kent" Seçildi

Denizli Belediyesi "En Temiz Kent" Seçildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Temiz Türkiyem Yarışması'nda Denizli Belediyesi, en temiz kent kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

06.06.2012 00:41

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Temiz Türkiyem Yarışması'nda Denizli Belediyesi, en temiz kent kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Ödülü alan Denizli Belediye Başkanı Zolan, "Amacımız ödül almaktan ziyade, halkımızı huzurlu ve sağlık bir ortamda yaşatmak" dedi.

Dünya Çevre Günü'nde düzenlenen 'Temiz Türkiyem Yarışması'nda Denizli Belediyesi en temiz kent ödülleri kategorisinde birincilik ödülü aldı. Four Seasons Hotel'de düzenlenen ödül töreninde biriciliği layık görülen Denizli Belediyesi'nin ödülünü Belediye Başkanı Osman Zolan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun'un elinden aldı. Zolan, "Denizli belediyesi olarak geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz. Bu yapmış olduğumuz gayretin görülmesi, fark edilmesi ve Denizlimizin en temiz kent seçilmesi bizi mutlu etti ve yeni çalışmalar için de heyecanlandırdı. Sonuçta şehrimiz, ülkemiz ve dünyamız bize bir emanet. Çünkü her türlü krizler aşılabilir ama çevrede yaşanan kriz artık son krizdir. Çevrede yaşanan kriz, geri döndürülmesi mümkün olmayan bir krizdir" diye konuştu.

Denizli'de gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Zolan, "Denizlimizde çok büyük projeler gerçekleştirdik. Daha önce de çok sayıda ödül olduk. Sonuçta bu ödüller bir sonuç. Amacımız ödül almaktan ziyade insanımızı huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamasını sağlamak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli Belediyesi 'En Temiz Kent' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement