Dernek ve Federasyon Başkanları Adilcevaz'ı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Dernek ve Federasyon Başkanları Adilcevaz'ı Gezdi

Dernek ve Federasyon Başkanları Adilcevaz\'ı Gezdi

BİDEF ile TATSO işbirliğiyle 13 farklı ilin dernek federasyonları başkan ve yardımcıları Bitlis'in Adilcevaz ilçesine gezi programı düzenledi.

10.05.2015 14:36  Güncelleme: 16:02

İstanbul'da faaliyet gösteren Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) işbirliğiyle 13 farklı ilin dernek federasyonları başkan ve yardımcıları Bitlis'in Adilcevaz ilçesine gezi programı düzenledi.

BİDEF Başkanı Yaşar İzsiz'in organizesiyle geziye katılan 28 kişilik ekip program kapsamında Adilcevaz'ın tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Adilcevaz'ın doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını belirten derneklerin başkan ve üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Gürsoy, Adilcevaz'ın 'Yaşanabilir bir ilçe' olduğunu belirterek, "İlçemiz tarihi yapıların ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Van Gölü'nde su kayağı yapılabilen ve aynı zamanda Süphan Dağı'na tırmanılabilen bir turizm merkezidir. İlçemiz, insanlarının kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı, hiçbir sorunun olmadığı en güzel yerlerden biridir" dedi. - Adilcevazbitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dernek ve Federasyon Başkanları Adilcevaz'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement