Destici: "Kaptan Kartal Bey'in Hangi Kapsamda Göz Altına Alındığı Bilgisi Bize Ulaşmadı" - Son Dakika
Güncel

Destici: "Kaptan Kartal Bey'in Hangi Kapsamda Göz Altına Alındığı Bilgisi Bize Ulaşmadı"

Destici: "Kaptan Kartal Bey\'in Hangi Kapsamda Göz Altına Alındığı Bilgisi Bize Ulaşmadı"

Destici: "Kaptan Kartal Bey'in hangi kapsamda göz altına alındığı bilgisi bize ulaşmadı"Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA(DHA)- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

11.08.2016 15:53

Destici: "Kaptan Kartal Bey'in hangi kapsamda göz altına alındığı bilgisi bize ulaşmadı"

Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA(DHA)- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Göz altına alınan Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal'ın hangi konu ile ilgili göz altına alındığının bilgisi olmadığını, bilgi alındığında basın ile paylaşılacağını dile getirdi. Destici, "Rusya ile yapılan görüşmeleri olumlu bir adım olarak değerlendiriyoruz ve darbe girişimlerinin her türlüsüne karşı duracağız" dedi.

"HENÜZ NET BİR BİLGİ BULUNMAMAKTA"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal'ın Mersinde göz altına alınması hakkında bilgisinin olmadığını dile getiren Destici, 'Bugün sabah saat 10 sularında Kaptan Kartal Bey'in göz altına alındığı bilgisi ailesi tarafından bize ulaştırıldı. Hangi kapsamda göz altına alındığı bilgisi bize ulaşmadı. Yetkililer ile yaptığım görüşmelerde bu konu ile ilgili bize henüz net bir bilgi verilmedi. Bilgi verildiği anda kamuoyu ile paylaşacağız' dedi.

'RUSYA İLE BAŞLATILAN GÖRÜŞMELERİ DESTEKLİYORUZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmeleri olumlu olarak değerlendirdiklerini dile getiren Destici, 'Biz BBP olarak elbette ki bütün komşularımız ile iyi ilişkiler kurulmasını istiyoruz. Rusya ile yeniden başlatılan görüşmeleri olumlu bir adım olarak görüyoruz' dedi.

'DARBENİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ'

BBP olarak gerçekleşen bütün darbe girişimine karşı olduklarını dile getiren Destici, 'Kimden gelirse gelsin, kim yaparsa yapsın biz darbelerin her türlüsüne karşıyız. Mısırda yapılan darbeye ilk karşı olan bizdik. Sadece Türkiye değil dünyanın neresinde olursa olsun milli iradeye bir darbe yapılırsa BBP bunun karşısındadır' dedi.

'ALÇAKÇA YAPILMIŞ BİR İFTİRADIR'

BBP'nin vefat eden Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun FETÖ ile bağlantısının olduğu söylemlerini yalanlayan Destici, 'BBP kuruluş döneminde şehit liderimizin FETÖ ile görüştüğü gibi dedikodular çıktı. Bunlar alçakça yapılmış bir iftiradır' dedi.

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Destici: 'Kaptan Kartal Bey'in Hangi Kapsamda Göz Altına Alındığı Bilgisi Bize Ulaşmadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement