Dolmabahçe Saldırganının Kuzeni İntikam İçin Geldi - Son Dakika
Güncel

Dolmabahçe Saldırganının Kuzeni İntikam İçin Geldi

İstanbul'da intikam saldırısı yapacağı öğrenilen Dolmabahçe saldırganının kuzeni, emniyetin sıkı takibi sonucunda yakalandı.

05.01.2015 10:01  Güncelleme: 10:28

Yılın ilk günü meydana gelen Dolmabahçe saldırısı gündeme bomba gibi düşmüştü. Üzerinde uzun namlulu silah, tabanca ve el bombası bulunan bir kişi Dolmbahçe Sarayı'ndaki nöbetçi kulübesine el bombası attı. Neyseki patlama gerçekleşmemiş ve faciadan dönülmüştü.

BUGÜN DE KUZENİ SALDIRI İÇİN GELDİ!

Dolmabahçe saldırganı Fırat Özçelik'in kuzeni olduğu öğrenilen bir kadın, intikam saldırısı düzenlemek için İstanbul'a geldi.

YAKAYI ELE VERDİ

Hatay'dan geldiği belirlenen kadın terörist jandarmanın istihbarat birimleri tarafından takip edilerek, bir eylem gerçekleştiremeden yakalandı.

Yakalanan kadının kimliği ile ilgili henüz bir bilgi verilmezken, nasıl bir saldırı eylemi planladığı da yapılacak sorgusunun ardından belli olacak.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"DHKP/C Terör örgütü mensubu F.Ö.' nün 01 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirdiği Dolmabahçe eylemi sonrası, güvenlik güçlerinin örgütün başarısız eylemi nedeniyle tekrar bir eylem arayışı içerisinde olduğu bilgisine istinaden İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; aranmakta olan bir örgüt mensubunun İstanbul ilinde bir adresde saklandığı öğrenilmiştir.

BOMBA VE SİLAH EĞİTİM ALMIŞ

Alınan ilk duyum sonrası yapılan ayrıntılı çalışmalar neticesinde; saklanan terör örgütü mensubunun 36 yaşındaki kadın S.Ö. olduğu, daha önceden 'DHKP/C terör örgütü sözde Hatay İl sorumlusu olduğu, geçmiş dönemlerde Suriye' de bomba ve silah eğitimi aldığı, tespitleri üzerine İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 04.01.2015 günü saat 07: 30'da yapılan operasyonla yakalanmıştır.

SURİYE'YE GİRİŞ-ÇIKIŞ YAPMIŞ

S.Ö.' nün 01.01.2015 günü Dolmabahçe eylemini gerçekleştiren F.Ö.' nün amcasının kızı olması ve üzerinde yurt dışına çıkmaya hazır bir pasaportunun olduğu bu pasaportla birçok defa Suriye' ye giriş çıkış yaptığı tespit edilmiştir.S.Ö. örgüt propagandası yapmak suçundan kesinleşen 40 ay cezası nedeniyle Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edilmiştir."

Dolmabahçe Saldırganının Kuzeni İntikam İçin Geldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Dolmabahçe Saldırganının Kuzeni İntikam İçin Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • döşemeci: Ailenin diğer fertlerinide içeri almak lazım bu teröristler rahat durmuyorlar 17 7 Yanıtla
  • BEDİRHAN GÖKÇE: BUNLARIN DERDİ EŞİTLİK DEĞİLKİ GARİBAN EKMEK PARASI İÇİN BEKLEYEN POLİSE YİRMİ YAŞINI YENİ DOLDURMUŞ VATAN EVLATLARI ASKERLERE SALDIRI YAPARLAR KANI BOZUK TERİMİ GİZİ ERMENİLERİN TÜRK VEYA KÜRT TOPLUMUNA GİREREK DİN DEĞİŞTİREREK VE İSLAMIN İBADET GEREKTİRMEYEN DİYE GÖSTERİLEN MEZHEBE GİREREK MEZHEBİ BİLE BOZMAKLA İMANSIZ KAFİRLİKLE DOLU BİR KİTLE AİLE ERMENİ KÖKENLİ İÇERDE ERMENİYİZ DERLER TÜRKLER KÜRTLER YOBAZ DERLER KENDİLERİ KÜRTLERİ KULLANALIM DİNSİZCE İSLAMI REDDEREK BURALARDA YAŞARIZ DİYORLAR 19 3 Yanıtla
  • temel: bu kansiz usaklara hapistehergun ceza olarak hamsi yeduracanki akullansinlar. 10 8 Yanıtla
  • DORU: SÖLALENIZDE HICMI AKILLISI YOK BI KENDI AKLINIZA DEVRIM YAPSANIZ 11 2 Yanıtla
  • camasir makinasi: Insanin beyni oylede yikaniyor, boylede yikaniyor. 8 3 Yanıtla
  • Ednan hoca pıtırcığı: Ak troller, reza, bakan, akp haberlerini es geçmiş, direk bıraya gelmiş! Gardaş, arada bi gelinde, boyunuzun ölçüsünü alalım... 5 4 Yanıtla
  • Fethullah Avni: Tüh size yakalandınız 4 4 Yanıtla

Advertisement