Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Kayseri'de Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen intihar saldırısı sonrasında şehit olan Ahmet Geben ile tekniker yardımcısı İsmail Sakın'ın ailelerine hayırseverler tarafından alınan evlerin anahtar tesliminde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı...

07.09.2012 19:59

Kayseri'de Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen intihar saldırısı sonrasında şehit olan Ahmet Geben ile tekniker yardımcısı İsmail Sakın'ın ailelerine hayırseverler tarafından alınan evlerin anahtar tesliminde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Şehitliğin karşılığı bu dünyada yoktur" dedi.

Kyaseri Polis Evi'nde düzenlenen törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Şerif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, şehit Ahmet Geben'in eşi Muhterem, kızları Esmanur ve Kardelen, oğlu Efe Eymen, Şehit İsmail Sakın'ın eşi Dilek ve oğlu Abidin Görkem ile polis memurları katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, törende yaptığı konuşmasında, "Türk polisi vatanın ve bizim güvenliğimiz için çalışıyor. Ölümün en şereflisi ve bizim de istediğimiz vatan için şehadet şerbeti içerek şehit olmaktır" dedi.

Her zaman şehit ailelerinin yanında olacaklarını bildiren Bakan Taner Yıldız, "Bunu da hayırseverlerimiz bu gün göstermiştir. Kayseri'ye yakışır bir şekilde hareket ettiler. Şehitliğin karşılığı bu dünyada yoktur" diye konuştu.

Vali Şerif Yılmaz ise, hayırseverlere yaptıkları hayırdan dolayı teşekkür etti. İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın da yaptığı konuşmasında, "Kayseri'deki bu hareket diğer illerde olmayan bir özelliktir" dedi.

Konuşmaların ardından Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından hayırseverler tarafından alınan evlerin anahtarları Şehit Ahmet Geben'in eşi Muhterem, İsmail Sakın'ın eşi dilek Sakın'a verildi.

Törende, hayırseverler adına Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü ile Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü'ye plaket verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement