Ergün, Ersoy Arslan'ın Kahvaltısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ergün, Ersoy Arslan'ın Kahvaltısına Katıldı

Ergün, Ersoy Arslan\'ın Kahvaltısına Katıldı

Cengiz Ergün, Ersoy Arslan'ın yönetim kurulunda bulunan isimleri tanıttığı kahvaltıya katıldı.

18.04.2012 16:15

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkan Adayı Ersoy Arslan'ın yönetim kurulunda bulunan isimleri tanıttığı kahvaltıya katıldı. Arslan'a seçim yarışında başarılar dileyen Başkan Ergün, önemli olanın partiye iyi hizmetler vermek olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Adayı Ersoy Arslan'ın Ulupark'ta düzenlediği kahvaltıya katıldı. Arslan'ın yönetim kurulu üyelerini tanıttığı kahvaltıya, Başkan Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, il genel ve belediye meclis üyeleriyle birlikte çok sayıda partili katıldı. Davetlileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkan Adayı Ersoy Arslan, kimsenin birbirini kırmadan güzel bir seçim süreci yaşandığını belirterek, amaçlarının parti bayrağını daha da ileriye taşımak olduğunu söyledi.

Arslan, şöyle konuştu, "Seçim yarışını gayet başarılı bir şekilde sürdürmekteyiz. Diğer aday arkadaşlarımız gibi tabii ki niyetimiz partimize hizmet etmektir. Allah bize kurumsal bayrağımızı bir adım ileriye götürmeyi nasip etsin. Hırs ve ihtiras taşımıyoruz. Her şeyin hayırlısını temenni ediyoruz. Manisa'nın tarihinde ilk defa çok güzel bir törenle görevi devrettik. Teslim ederken de 'biz bu kapının bekçisiyiz' dedik. Tabii ki Türkiye'de belediyecilik ve sendikacılık yapmanın zorluğunu gördük. Süreç içerisinde, elimizden geldiği kadar belediyemizin, partimizin, sendikalarımızın yanında olmaya çalıştık. Dava arkadaşlarımızın hepsinin bir araya gelmesini önemsiyorum. Tarihi misyonumuz olduğu üzere biz mücadele veriyoruz. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'yi ihtiva ediyor. Bilindiği üzere bir süre İl Başkanlığı görevinde bulundum. Bundan sonrası için de tek temennimiz partimize en iyi hizmeti vermektir. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum"

Mağlup Yok Herkes Kazanacak

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, de beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hiçbir adayın bu seçim yarışında mağlup olmayacağının altını çizdi. İl başkanlığı seçiminin hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Ergün, "Merkez ilçe seçimi hayırlısı ile gerçekleştirildi. Seçilen arkadaşımız görevini sürdürüyor. Partinin 3 neferinin olan arkadaşlarımız da il başkanlığı için yarışacak. Yaklaşık 1,5 aydır bu maraton devam ediyor. Hayırlısı ile 22 Nisan Pazar günü ile bu yarış sona erecek. Özellikle belirtmek istediğim nokta; bu seçimde de mağlubun olmayacağıdır.

Önemli olan bu partinin bayrağının gönüllü olarak ileriye taşınabilmesidir. Ayrım diye bir şey de söz konusu değildir. Bu partinin içerisinde yer alan bütün arkadaşlar partinin kuvvetlenmesi açısından elinden gelen gayreti göstermiştir, bundan sonra da gösterecektir." dedi. Böylesine güzide topluluğu bir araya getirdiği için Ersoy Arslan'a teşekkür eden Başkan Ergün, "Diğer aday arkadaşlarımız İsmail Bey ve Tamer Bey ekipleri ile birlikte bizleri makamımızda ziyaret ettiler. Bugün de sizlerin sofrasına konuk olduk. Bir kez daha tüm adaylara başarılar diliyorum. İnanıyorum ki seçimler partinin daha da kuvvetlenmesine, daha sıkı sıkı sarılacağımız günlere sebebiyet verecektir. Sayın Ersoy başkanımızla en sıkıntılı dönemde birlikte çalıştık. Kendisine başkanım diyorum çünkü 9 ay il başkanlığı yaptığı sürede ben de belediye başkanı olarak görevimi sürdürdüm.

Hem o hem de ben makamlarımızı en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettik. Ancak şimdi o sıkıntılı günleri geride bıraktık. Bugün belediye olarak da daha rahat daha düzenli çalıştığımızı görüyoruz. Kazanan kim olursa olsun bizim başkanımız olacaktır. İl ve ilçe bazında bayrağımızı daha da ileriye götüreceğimizin çaba ve gayretinde olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ergün, Ersoy Arslan'ın Kahvaltısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement