Fatih Medrese'si 150 Hafız ve 150 Hoca İçin İcazet Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Fatih Medrese'si 150 Hafız ve 150 Hoca İçin İcazet Töreni Düzenlendi

Fatih Medrese\'si 150 Hafız ve 150 Hoca İçin İcazet Töreni Düzenlendi

Fatih Medresesi 150 hafız ve 150 hoca için icazet töreni düzenlendi.

12.08.2012 19:53

Fatih Medresesi 150 hafız ve 150 hoca için icazet töreni düzenlendi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan icazet törenine yaklaşık 7 bin kişi katıldı. Küçük hafızların sırayla kürsüye çıkarak ayet ve hadis okumaları büyük beğeni topladı.

Yapılan tören ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar, "Biz Fatih Medreseleri olarak Türkiye'de 173 şube ile birlikte çalışmaktayız. Hoca kardeşlerimiz ile

beraber, çocuklarımız 4 yaşında, 4 aylık veya 4 günlük'ten son nefesine kadar yaşlısı ve genci ile birlikte Kuran'la tanıştırma konusunda bir mücadele içindeyiz. Kardeşlerimiz ile birlikte Elhamdülillah bunlara, diğer insanları teşvik etmek amacıyla insanları bu yola Kuran ve Allah'la tanıştırmaya, Peygamber'le tanıştırmaya kararlı bir mücadele içinceyiz. Bu organizasyonda gençlerimize güzel şeyler aktaralım, tanıştıralım niyeti ile yapıyoruz. Gördüğünüz gibi 7-8 yaşındaki çocuk hafızlarımız Kuran-ı Kerim'in 6666 ayetini ezberlemiş oluyor. Bunlarla beraber de kısa zamanda Kuran-ı Kerim'i ezberliyorlar. Bunun mucizevi bir durum olduğu açıkça belli. Çocuklarımızı gençlerimizi bu yolda yetiştirmek adına bu yolda devam ediyoruz. Şuandaki katılım gayet güzel daha güzel olacak inşallah" dedi.

Gerçekleştirilen törenin ardından 150 hoca ve 150 hafız, hocalarının elinden icazet aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatih Medrese'si 150 Hafız ve 150 Hoca İçin İcazet Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement