Foça'yı 3-1'le Geçen Didim Masterler Rekor Puan - Son Dakika
Güncel

Foça'yı 3-1'le Geçen Didim Masterler Rekor Puan

Foça\'yı 3-1\'le Geçen Didim Masterler Rekor Puan

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Ege Grubu'nda 2017-2018 sezonunun ilk yarısı 8 Ocak 2017 Pazar Günü oynanan maçlarla tamamlandı.

09.01.2018 09:07  Güncelleme: 09:08

Didim Masterler 9 maçta 9 galibiyetle ligde bir rekora imza atarak ilk yarıyı lider tamamladı.

Didim'li usta ayaklar son maçta Didim Şehir Stadı sentetik sahada Foça Masterler'i konuk etti. Maç öncesi takımlar ve tribünlerdeki taraftarlar geçtiğimiz günlerde vefat eden TMVFL Ege Bölge Sorumlusu, Manisalı spor adamı Bülent Yelkenci için saygı duruşunda bulundu.

Geçen yıllardaki kadrosundan çok sayıda oyuncu kaybetmiş ve tek yedekle deplasmana gelmiş Foça Masterler maçından rahat bir galibiyet uman Didim Masterler, karşısında oldukça diri, gollük pozisyonlara giren ve mücadele eden bir takım buldu. Karşılıklı ataklar, kaçan fırsatlar, kalecilerin kurtarışları seyircilere seyir zevki oldukça yüksek bir maç izletti.

Geçen yılda Foça'ya iki gol atan Mehmet Özdemir'in 22 ve 61.nci dakikalarda, Hasan Karahamza'nın 47.nci dakikada attığı goller Didim Masterler'i 3 -0 öne geçirdi. Konuk Foça maçın bitimine bir dakika kala Serkan Kılıç ile şeref sayısını kaydederek maçın skorunu belirledi. Didim Masterler 3 Foça Masterler 1

Bu skorun ardından Didim 9 maçta 9 galibiyet 27 puanla ligin ilk yarısını lider tamamladı. Foça 10 puanla 7.nci sırada kaldı.

Didim Masterler antrenörü Ali Rıza Gürbüz lige geçen yıl katıldıklarını, amaçlarının spor yapmak olduğunu, aslında şampiyonluk gibi bir hedef koymadıklarını söyledi. Gürbüz; "İyi bir takımız, sahada ve saha dışında çirkinliklere prim vermeden gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Şampiyonluk hedeflemedik. Ama şu an çok iyi bir yerdeyiz. İkinci yarıda ve muhtemelen katılma hakkını elde edeceğimiz Türkiye Şampiyonasında da iyi oyun ve spor yapmaktan başka bir amacımız yok "dedi.

Takım oyuncularından Hakan Gürsoy; Ege Grubunun Veteranlar liginin en iyi ve en zevkli grubu olduğuna dikkat çekerken, ligin en golcü isimlerinden Mehmet Özdemir geçen yıl "kervan yolda düzülür" diyerek hazırlıksız başladıkları ligde bu yıl çok iyi bir takım haline geldiklerini söyledi. Özdemir "Gol atmak değil, sahada olmak ve bu yaşlarda spor yapmak çok önemli.Bu ligi kuranlar çok önemli bir iş başardılar. Ben asıl onları kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça'yı 3-1'le Geçen Didim Masterler Rekor Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement