Fulin Arıkan da Darülaceze gönüllüsü oldu - Son Dakika
Güncel

Fulin Arıkan da Darülaceze gönüllüsü oldu

Fulin Arıkan da Darülaceze gönüllüsü oldu

"Haber Tadında" programı sunucusu Fulin Arıkan habersiz geldiği kurumumuzda Başkanımız Hamza Cebeci'yi karşısında görünce şaşırdığını söyledi.

11.04.2016 10:32  Güncelleme: 10:44

Hafta sonu kurumumuza ziyaret gerçekleştiren "Haber Tadında" programı sunucusu Fulin Arıkan'ı Başkanımız Hamza Cebeci makamında kabul etti.

Önceki haftalarda sakinlerimizi programına konuk alan Fulin Arıkan, programda sakinlerimizi kurumda ziyaret edeceğini ifade ettiğini, bu vesile ile ziyarette bulunduğunu söyleyerek Başkanımız Cebeci'ye şöyle dedi: "Hafta sonu burada sizinle karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Çok şaşırdım. Böyle güzide bir kurumun başkanının hafta sonları dahi burada olması, sakinleri yalnız bırakmaması beni çok duygulandırdı, mutlu etti. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Kabul buyurursanız Darülaceze'nin gönüllüsü olmak istiyorum. Bundan da onur duyarım." dedi.

Kurumda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız Hamza Cebeci, televizyoncu Fulin Arıkan'ın "Darülaceze gönüllüsü" olmasından memnuniyet duyduğunu, burada verilen hizmetlerin de gönüllülük duygusuyla gerçekleştirildiğini, her hafta sonu bir başkan yardımcımızın bu bilinçle nöbete geldiğini söyledi. "Duyarlılığınız için teşekkür ediyorum."dedi.

Başkanımız Hamza Cebeci'nin, Fulin Arıkan'ı kabulünde, Fikret Karabulut, İhsan Güven ve Füsun Kaslak da bulundu.

Sakinlerimiz, Fulin Arıkan'ın programda kendilerini ziyaret edeceğine söz verdiğini, sözünde durduğu için kendisine çok teşekkür ettiklerini söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fulin Arıkan da Darülaceze gönüllüsü oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement