Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nün Sodes Kapsamında Hayata Geçirdiği 'Geçmişe Uzanan Şefkatli Eller'... - Son Dakika
Güncel

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nün Sodes Kapsamında Hayata Geçirdiği 'Geçmişe Uzanan Şefkatli Eller'...

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü\'nün Sodes Kapsamında Hayata Geçirdiği \'Geçmişe Uzanan Şefkatli Eller\'...

Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen ise yaşlılığın kabul edilmesi gereken bir gerçek olduğunu söyledi.

10.04.2014 17:08

Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen ise yaşlılığın kabul edilmesi gereken bir gerçek olduğunu söyledi. Her insanın yaşlılığında birilerine muhtaç olabileceğini belirten Vali Yardımcısı Taşdöğen, Türkiye'de eskinden genç nüfus daha fazlaydı. Fakat günümüzde ülkemizin neredeyse 3'te 1'i yaşlı nüfus oldu. Yaşlılık kabul edilmesi gereken bir gerçektir. Yaşlı nüfusumuza sahip çıkmak, onlara bakmak bizlerin görevi olmalıdır. Bunu inanıyorum herkes yapıyordur ama bu bakımı profesyonel olarak yapma imkanımız da var. Bu proje bu bakımdan çok önemliydi. Ayrıca nitelikli iş gücü de sağlamış olduk. Bu kurstan başarıyla ayrılarak sertifikalarını alanlar İş-Kur aracılığıyla kolayca meslek edinebileceklerdir dedi.

Konuşmaların ardından başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi. Programda ayrıca, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen'e 2 gün süren İlk Yardım kursunu katıldığı için Sağlık Müdürü Metin Karakök tarafından sertifika verildi.

Tören düzenlenen kokteyl ile son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nün Sodes Kapsamında Hayata Geçirdiği 'Geçmişe Uzanan Şefkatli Eller'... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement