Gönüllüler Hastalarla Buluşmaya Hazır - Son Dakika
Güncel

Gönüllüler Hastalarla Buluşmaya Hazır

Gönüllüler Hastalarla Buluşmaya Hazır

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi'nin önemli projelerinden olan Gönüllü Refakatçilik I. Dönem Eğitim Programı tamamlandı.

24.06.2013 11:13  Güncelleme: 11:14

Eğitimleri başarı ile tamamlayan gönüllüler, sorumlular gözetiminde hastalarla buluşmaya başlayacaklar.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilen ve hastalara gönül vermiş vatandaşlarımıza imkân sağlayarak, toplum sağlığına ve dayanışmasına olumlu katkı sağlamayı amaçlayan "Gönüllü Refakatçi Eğitimi" toplam 70 saatlik teorik ve uygulama dersleri tamamlandı. Alanında uzman akademik kadro tarafından verilen eğitimleri başarı ile tamamlayan 25 kursiyer sertifikalarını 12 Haziran 2013 tarihinde Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi'nde gerçekleşen programla aldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Saffet Tüzgen'in ilk sertifikasını takdim ettiği gönüllümüz Hamide Elmacı; bu huzur verici hizmeti yapma fırsatı veren Bezmiâlem ailesine teşekkürlerini sundu.

İngilizce ve Fransızca bilen aslen Kıbrıs asıllı Tülin Esra Ahmet' de sertifikası alırken duygularını şu cümlelerle ifade etti. "Bu projeden haberdar olduğumda büyük bir heyecan hissettim ve mutlaka katılmam gerektiğini düşündüm. Tek amacım ihtiyacı olanlara sıcak bir el uzatmak ve dua almaktır". Ahmet, aynı zamanda bir iyilik yapmak isteyen herkesi bu projeye dâhil olmaya çağırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gönüllüler Hastalarla Buluşmaya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement