Görev Şehidi Zabıta Personeli Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Görev Şehidi Zabıta Personeli Son Yolculuğuna Uğurlandı

Görev Şehidi Zabıta Personeli Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yenikapı’da görev esnasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden zabıta personeli Bahadır Yılmaz, mesai arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

04.11.2015 13:39

Yenikapı'da görev esnasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden zabıta personeli Bahadır Yılmaz, mesai arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Yenikapı'da 20 Eylül 2015 tarihinde 'Milyonlar tek nefes, teröre karşı tek ses' sloganıyla yapılan mitingde, görevli polisleri taşıyan bir otobüsün üst geçide çarpması sonucunda yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan İBB Zabıta Personeli Bahadır Yılmaz (30), hayatını kaybetti.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde 45 gün boyunca yaşam mücadelesi veren 30 yaşındaki zabıta personeli Yılmaz, son yolculuğuna mesai arkadaşlarının omuzlarında uğurlandı. Yılmaz'ın cenazesi, önce Ataşehir Hacı Halil Bakır Camisi'ne götürüldü. Cenaze namazı öncesinde, Yılmaz'ın ailesi taziyeleri kabul etti. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen cenaze törenine Yılmaz'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali başta olmak üzere zabıta müdürleri, müdür yardımcıları ve çok sayıda zabıta personeli de hazır bulundu.

Cenaze namazının ardından helallik alınması için Ataşehir'deki evinin önüne getirilen Türk bayrağına sarılı Yılmaz'ın cenazesi, burada okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından defnedilmek üzere İBB cenaze nakil aracıyla memleketi Kastamonu Ağlı İlçesi Müsellimler köyüne götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Görev Şehidi Zabıta Personeli Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement