Güzellik Kraliçesinin Ölümüyle İlgili Bayer'in İki Oğlu Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Güzellik Kraliçesinin Ölümüyle İlgili Bayer'in İki Oğlu Tutuklandı

Güzellik Kraliçesinin Ölümüyle İlgili Bayer\'in İki Oğlu Tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, turizmci Ahmet Bayer'in villasının balkonundan düşerek hayatını kaybeden Aslı Baş'ın ölümü ile ilgili Ahmet Bayer ve iki oğlu gözaltına alındı.

29.08.2012 23:15  Güncelleme: 10:07

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Beldesi'nde, turizmci Ahmet Bayer'in villasının balkonundan düşerek hayatını kaybeden 2003 Miss Model of The World Kraliçesi Aslı Baş'ın (32) ölümü ile ilgili Hakan Bayer'in ardından emniyete ifadeye çağrılan baba Ahmet Bayer ile kardeşi Volkan Bayer de gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından üç şüpheli, bugün saat 12.00 sıralarında, adliyeye sevk edildi. 9.5 saat süren mahkemenin sonunda Ahmet Bayer, adli kontrol ile serbest bırakıldı. Bayer'in iki oğlu Volkan ve Hakan Bayer ise tutuklandı.

Adliye çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Ahmet Bayer, "Suçsuz günahsız, iki oğlumun tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin şokunu ve üzüntüsünü yaşıyorum. Olay anında çocuklarım zaten orda değillerdi, buna tanıklık yapan sekiz kişinin ifadeleri mevcuttur, ancak adaletin er geç yerini bulacağına inanıyorum. Bugüne kadar karşı aileyi rencide etmemek için konuşmamıştım, ama ilerleyen safhalarda her şey daha net ortaya çıkacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güzellik Kraliçesinin Ölümüyle İlgili Bayer'in İki Oğlu Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement