Hakkari'de, İstiklal Marşı'nın Kabulü Törenle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de, İstiklal Marşı'nın Kabulü Törenle Kutlandı

Hakkari\'de, İstiklal Marşı\'nın Kabulü Törenle Kutlandı

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 91'inci Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, Hakkari'de düzenlenen törenle kutlandı.

12.03.2012 15:18

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 91'inci Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, Hakkari'de düzenlenen törenle kutlandı.

Hakkari'de Vali Orhan Işın İlköğretim Okulu tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü ile ilgili bir program düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Hakkari Vali Vekili Önder Bozkurt, Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Battal Aslan, Milli Eğitim Müdür Vekili Kemal Tanyürek, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı slayt gösterimi yapıldı, ardından öğrenciler şiirler okudu. Öğretmen ve öğrenciler tarafından İstiklal Marşı'nın canlandırılmasıyla son bulan programda, ellerinde Türk bayrağı bulunan asker kıyatfetli öğrenciler, izleyenlerce ayakta alkışlandı. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de, İstiklal Marşı'nın Kabulü Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement