Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

Sivas'ta, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin seçim koordinasyon toplantısı yapıldı.

03.03.2017 13:12

Sivas'ta, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin seçim koordinasyon toplantısı yapıldı.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Davut Gül başkanlığında Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, vali yardımcıları Sezgin Üçüncü, Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan ile Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, ilçe kaymakamları, ilçe emniyet müdürleri, ilçe jandarma komutanları ve diğer yetkililer katıldı.

Seçimlerde uygulanacak güvenlik tedbirlerinin ele alındığı toplantıda, vatandaşın hür iradesinin sandığa tam olarak yansıtılması için gereken bütün tedbirleri almak üzere bir araya geldiklerini belirten Gül, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatlarıyla seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için kamu görevlilerimize önemli görevler düşüyor. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bizler bu seçimde de görevimizi hakkıyla yapacağız. Kaymakamlarımız, jandarma, polis ve diğer görevlilerle seçim sürecinde, ilçe siyasi parti temsilcileriyle toplantılar yaparak herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeyecekler." ifadelerini kullandı.

Yapılacak seçimin ülkeye ve millete hayırlı olmasını temenni eden Vali Gül, seçim sürecinde görev alacak herkese başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement