Hasta Kurtarmaya Gittiler, Mahsur Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Hasta Kurtarmaya Gittiler, Mahsur Kaldılar

Hasta Kurtarmaya Gittiler, Mahsur Kaldılar

Muş'un Korkut İlçesi'nin Çalaplı Köyünden hasta getirmek için dün saat 21.00'de yola çıkan 2 kişinin bulunduğu paletli ambulansın kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kaldığı bildirildi.

10.01.2013 11:16

Muş'un Korkut İlçesi'nin Çalaplı Köyünden hasta getirmek için dün saat 21.00'de yola çıkan 2 kişinin bulunduğu paletli ambulansın kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kaldığı bildirildi. Helikopter, UMKE, İl Afet ve İl Özel İdaresi ekipleri kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Muş'a 45 kilometre uzaklıktaki Korkut İlçesinin Çalaplı köyünden dün saat 21.00'de hasta ihbarı geldi. Bunun üzerine sürücü Sami Karol ve hemşire Aysun Parlak, Muş'tan köye doğru yola çıktı. Ancak kar yağışı ve tipi nedeniyle ekip yolda mahsur kaldı. Aysun Parlak bir arkadaşına, "Yakıtımız bitti, bizi kurtarın" mesajı çekmesi üzerine harekete geçildi, ama mahsur kalanlarla bağlantı kurulamadı. Askeri helikopter, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve İl Özel İdaresi ekipleri mahsur kalan iki kişiyi kurtarma çalışması başlattı. Korkut Kaymakamı Adnan Daldal da olay yerine gitti. - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasta Kurtarmaya Gittiler, Mahsur Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement