Hatay Basketbolunun Hedefi - Son Dakika
Güncel

Hatay Basketbolunun Hedefi

Hatay Basketbolunun Hedefi

Hedef, Hatay basketbolunu bir adım daha ileri taşıyabilmek.

27.12.2011 16:16

Hatay Basketbol İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal, spora ve sporcuya sağladığı katkılardan dolayı Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Hatay Basketbol İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal açıklamasında, Hatay'da ciddi bir basketbol potansiyeli olduğuna dikkat çekerek, "Hatay'da var olan basketbol potansiyelini daha fazla geliştirmek ve Hatay basketbolunu bir adım daha ileri taşıyabilmek için tüm gücümüzle ve özveri ile çalışıyoruz. Tüm hakem, antrenör, sporcu ve kulüpler ile iyi diyaloglar içinde olarak ve hep birlikte Hatay basketbolunun gelişmesi için çaba harcıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın büyük gayreti, özverisi ve desteğiyle, kurulduğunun henüz 7.ayında Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde ilimizi temsil etme başarısını gösteren Homend Antakya Belediyespor, şehrimize ayrı bir heyecan katmış, salon sporlarına olan ilgiyi arttırmış, insanlarımız arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının daha da artmasına vesile olmuştur. Basketbola olan yakın ilgi ve sevgi sayesinde çıta daha da yükselmiş artık ilimizde Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi Türkiye Kupası organizasyonuna ev sahipliği yapma seviyesine gelinmiştir. 7-11 Mart 2012 tarihlerinde Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi Türkiye Kupası şehrimizde düzenlenecektir" dedi.

Hatay Basketbol İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal, Hatay'da sporun gelişmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, "Başta basketbol olmak üzere diğer spor branşlarında faaliyet gösteren sporcularımızın başarılarını daha da arttırmak, milli takımlara seçilmek suretiyle ilimizi ve ülkemizi uluslar arası alanda temsil etmelerine olanak sağlama adına Sayın Adalet Bakanımızın, Sayın Valimizin, Sayın Belediye Başkanımızın ve Sayın Gençlik Spor İl Müdürümüzün tesisleşme konusunda önemli yatırımları var. Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Yüzme, Güreş, Atletizm ve daha birçok spor branşının faaliyet göstereceği dev spor kompleksinin önümüzdeki süreçte ilimize kazandırılacak olması bizlerde ayrı bir heyecan ve mutluluk yaratmıştır. Basketbol sporuna ve tüm spor branşlarına her konuda destek olan, varlıklarıyla her zaman desteklerini hissettiğimiz Sayın Adalet Bakanımız Sadullah Ergin'e, Sayın Valimiz M.Celalettin Lekesiz'e, Sayın Antakya Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş'a, Sayın Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Emrullah Taşkın'a, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerine, teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatay Basketbolunun Hedefi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement