Hatay'da Spor "Zirve" Yapacak - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Spor "Zirve" Yapacak

Hatay\'da Spor "Zirve" Yapacak

Geçtiğimiz günlerde Hatay'a atanan Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, göreve hızlı başladı.

14.12.2011 09:07

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, en önemli hedeflerinin Hatay'da sporu zirve yaptırmak olduğunu ifade etti.

İl Müdürü Taşkın, işe personelini tanıyarak ve teşkilatına ait olan tesislerini inceleyerek başladı.

Mersin'de 8 yıl gibi uzun bir süre Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Emrullah Taşkın, burada önemli hizmetler gerçekleştirerek, büyük başarılara imza atmıştı.

Mersin'de spor kamuoyu ve vatandaşlar tarafından "Akdeniz Oyunlarını Mersin'e getiren adam" olarak tanınan Emrullah Taşkın'ın bu başarısı uzun süre dillerden düşmedi.

Akdeniz Oyunlarının Mersin'de yapılmasını sağlamak için büyük çaba harcayan ve bu organizasyonu başarılı bir şekilde sonuçlandıran Emrullah Taşkın, 8 yıllık görev süresi içinde Mersin'de spor adına önemli hizmetler gerçekleştirerek, spor kamuoyunun takdirini topladı.

BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ HATAY İÇİN KULLANACAK

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Mersin'de edindiği bilgi ve tecrübelerini bundan sonra yeni görev yeri olan Hatay için kullanacağını ifade ederek, "Hedefimiz Hatay'da spora zirve yaptırmaktır. Hatay'da tüm branşlarda alt yapıya büyük önem vereceğiz. Yeni projeler üretecek ve her yaştan insanın spor yapabilmesi için gerekli her türlü çalışmayı yapacağız. Benden önce bu görevde bulunan arkadaşım Ali Rıza Tütüncüoğlu'nun Hatay'da spora önemli katkıları olmuş. Güzel çalışmalar yapılmış ve önemli hizmetler verilmiş... Bizden önce başlatılan projelerin de takipçisi olacağız. Şehrimizde bir çok branşta önemli bir potansiyel olduğunu gördüm. Çeşitli branşlarda il genelinde ve çeşitli Türkiye şampiyonalarında önemli dereceler elde edilmiş. Bu başarıların artarak devam etmesi için çalışmalarımız ve desteğimiz devam edecek. İl temsilcilerimizle, kulüplerimizle, antrenörlerimizle ve sporcularımızla her zaman iyi diyalog içinde olacak ve el birliği ile Hatay'da spora zirve yaptırmak için çalışacağız. Kapımız her zaman spor yapmak isteyen ve spor adına hizmet vermek isteyen herkese açıktır" dedi.

TAŞKIN, TESİSLERİ GEZİYOR…

Bu arada göreve hızlı başlayan Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, il genelinde Teşkilatına ait olan tesisleri gezmeye başladı.

Merkezde ve İlçelerde bulunan tesisleri gezerek incelemelerde bulunan Taşkın, Hatay'da sporda yeni bir yapılanma içine gideceklerini ifade etti.

Tesislerde yaptığı incelemelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve eksikleri de tespit eden İl Müdürü Taşkın, çocuk ve gençlere nasıl daha fazla hizmet verebileceklerinin ve tesisleri en verimli şekilde spor yapmak isteyenlerin hizmetine nasıl sunabileceklerinin hesaplarını yapıyor

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatay'da Spor 'Zirve' Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement