Hayatını Kaybeden Asker'in Ailesinden İntihar İddialarına Cevap - Son Dakika
Güncel

Hayatını Kaybeden Asker'in Ailesinden İntihar İddialarına Cevap

Hayatını Kaybeden Asker\'in Ailesinden İntihar İddialarına Cevap

Ağrı Doğubeyazıt'ta vatani görevini yaptığı sırada hayatını kaybeden 22 yaşındaki Er Oğuzhan Şen, memleketi İzmir'de gözyaşları ve ağıtlar eşliğinde toprağa verildi.

23.06.2012 15:28

Ağrı Doğubeyazıt'ta vatani görevini yaptığı sırada hayatını kaybeden 22 yaşındaki Er Oğuzhan Şen, memleketi İzmir'de gözyaşları ve ağıtlar eşliğinde toprağa verildi. Şen ailesi oğullarının nöbet sırasında saldırı sonucu şehit düştüğünü öne sürerken intihar ettiğine yönelik çıkan iddialara da sert çıktı.

Ağrı'nın Doğubeyazit İlçesi'nde konuşlu Gökay Karakolu'nda henüz 5 aylık asker olan Er Oğuzhan Şen'nin cenazesi, İzmir'in Buca İlçebu Karaağaç Köyü'nde toprağa verildi. Köy düzenlenen cenaze törenine Buca İlçe Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı katılırken, törende Şen'nin babası Muhsin ve Annesi Gülşen Şen'nin yakınlarının desteği ile ayakta durduğu gözlemlendi. Anne Gülşen Şen'nin oğlunun tabututa sarılarak; 'Ağrı yedin benim çocuğumu, beni de atın toprağa, helal olsun sana hakkım annem' feryat içerikli sözleri yürekleri dağladı.Türk Bayrağı'na sarılı tabutu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerinde köy camisine getirilen Şen'nin naaşı, düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verildi.

'ÖLMEDEN 1 GÜN ÖNCE PARA İSTEMİŞ'

Şen'nin karakolda intihar ettiğine yönelik iddialara ailesi ve yakınlarından sert cevaplar geldi. Anne Gülşen Şen; "Her gün 10'dan fazla şehit oluyor ama bunlar açıklanmıyor. Benim oğlum nöbeti sırasında şehit düştü. Nöbet tuttuğu arkadaşı su içmek için yanından ayrılmış ve o sırasıda karakola saldırı düzenlenmiş. Oğlum da o esnada vurulmuş. Kimse benim oğlumun intihar ettiğini söyleyemez. İntihar edecek olan çocuk ölmeden 1 gün önce arayıp; 'Anne rahatım,bir sıkıntım yok, bana para gönderin sadece' demez" diye konuştu.

Baba Muhsin Şen ise acılarının çok taze olduğunu ve henüz olaya ilişkin net bilgiye sahip olmadıklarını dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayatını Kaybeden Asker'in Ailesinden İntihar İddialarına Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement