Hayvan Pazarında Güvenlik Kamerasıyla Önlem - Son Dakika
Güncel

Hayvan Pazarında Güvenlik Kamerasıyla Önlem

Hayvan Pazarında Güvenlik Kamerasıyla Önlem

Kırşehir'de Hayvan Pazarı, sahte para, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı 8 güvenlik kamerasıyla izleniyor

09.10.2013 13:53

Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarını önlemek için Hayvan Pazarı'na kameralı güvenlik sistemi kurduklarını söyledi.

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 Ekim Pazartesi günü açılan Hayvan Pazarı'nın kurban bayramının ikinci gününe kadar açık tutulacağını söyledi.

Bu süre içerisinde borsada çalışan personelin ve veteriner hekimlerin görevli olacağını belirten Yavuz, vatandaşların kurbanlarını sağlıklı bir şekilde temin etmeleri için her türlü önlemi aldıklarını anlattı.

Kurban satışları başlamadan önce pazarın giriş ve çıkış yerleri ile beraber hakim noktalara 8 adet kamera yerleştirdiklerini aktaran Yavuz, şunları kaydetti:

"Hayvan Pazarı'na giriş ve çıkışları güvenlik kameraları ile kontrol altına aldık. Kameralar sayesinde kaçak hayvan girişini büyük oranda önledik. Ayrıca giriş kapısında veteriner hekim, kulak küpesiz hayvanları tespit edecek ve anında müdahale edeceğiz. Kameralarla pazarda sahte para, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarını önlemiş olacağız. Hayvan sahipleri ve vatandaşlarımız güvenli bir ortamda alışverişini yapacak." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayvan Pazarında Güvenlik Kamerasıyla Önlem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement