Her Şey 13 Saniyede Olmuş! Özgecan Aslan'ın Katilleri Nasıl Vuruldu? - Son Dakika
Güncel

Her Şey 13 Saniyede Olmuş! Özgecan Aslan'ın Katilleri Nasıl Vuruldu?

Her Şey 13 Saniyede Olmuş! Özgecan Aslan\'ın Katilleri Nasıl Vuruldu?

Özgecan Aslan'ın katili minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken'i cezaevinde vuran zanlı 'profesyonel tetikçi'ymiş.

12.04.2016 15:37  Güncelleme: 16:40

Özgecan Aslan'ın katili minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken'in cezaevinde vurulması ile ilgili ayrıntılar, ifadelerin alınması ve güvenlik kameralarının incelenmesi ile tek tek ortaya çıkmaya başladı.

'PROFESYONEL TETİKÇİ' İNFAZ KORUMA MEMURUNUN BAŞINA SİLAH DAYADI

14 ay önce İzmir'den Adana'ya nakledilen ve 'profesyonel tetikçi' olarak bilinen Gültekin Alan'ın havalandırmaya çıkarken tuvalete gidip, olayda kullandığı tabancayı aldığı, kapıdaki bir infaz koruma memurunun başına tabanca dayayarak, baba ile oğluna evrak imzalatacağını söyleyip ölüm tehdidiyle koğuşlarının kapısını açtırdığı, ardından ikisine de kurşun yağdırdığı belirlendi.

Her Şey 13 Saniyede Olmuş! Özgecan Aslan'ın Katilleri Nasıl Vuruldu?

(Katil zanlısı Gültekin Alan)

VURULMALARI SADECE 13 SANİYE SÜRDÜ

Alan'ın, infaz koruma mumurunu rehin alıp, kapıyı açtırdıktan sonra Ahmet Suphi ile babası Necmettin Altındöken'i vurmasının sadece 13 saniye sürdüğü belirlendi.

AZMETTİREN VAR MI?

Katil zanlısı Gültekin Alan'ın cinayetten sonra bir süre direnip vakit geçirdiği, sonra da silahı infaz koruma memurlarına verip teslim olduğu anlaşılırken, tabancanın cezaevine nasıl ve kim tarafından sokulduğuna ilişkin kesin bir bilgiye henüz ulaşılamadı.

Gültekin Alan'ın cinayeti kendi inisiyatifiyle mi işlediği, bir başka kişi tarafından azmettirilmiş olabilme ihtimali de değerlendiriliyor. Bu nedenle, cezaevi personelinin zaman zaman yeniden ifadelerine başvuruluyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Her Şey 13 Saniyede Olmuş! Özgecan Aslan'ın Katilleri Nasıl Vuruldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Sema güzel ( OSMANİYE ): Sadece kardeşin değil Türkiye seninle gurur duydu GÜLTEKİN ellerine sağlık. Adalet bakanlığı bu konuya el atmalı ve senin derhal tahliyeni emretmeli. Bununla da kalmamalı seni en güzel şekilde ödüllendirmeli. Çünkü sen ödüllerin en güzelini hakettin kardeşim. 24 5 Yanıtla
  • .: HELAL OLSUN MUHTARIM SANA OMURGASIZ SİYASİLER GİBİ DEĞİLMİŞSİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM O ŞEREF YOKSUNUNU O TEMİZ TOPRAKLARI PİSLETMESİNE İZİN VERMEDİĞİN İÇİN SANA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM .... 13 2 Yanıtla
  • Corumlu: Adam gibi adam helal olsun sana 12 3 Yanıtla
  • .: Bu durumların sosyolojik tanımı ANOMİdir ...Emile Durkheim bu durumu çok iyi bir şekilde açıklamıştır bu durumda davranılması gereken durum kanunlar degil vicdanlardır kanun yapan DEVLET kendi kanununu masuma uygulayıp zalime uygulamıyorsa burada DEVLETTEN ŞÜPHE EDİLMELİDİR ... Acaba vahşice öldürülen kardeşimiz bi hakimin bi savcınun bi iş adamının bi valinin müsteşarın mv nin çocugu olsaydı bu durum böyle mi yaşanacaktı ???Eğer evet böyle yaşanacaktı diyen varsa onun VİCDANINI SORGULARIM BEN 10 0 Yanıtla
  • doğrucu davut: fazla karış tırmayın bu canavarlar bir şekilde ölecekti habugün ha yarın birkerede doğrunun yanında olun madurun yanında olun ve gerriside gelsin diyer zanlılarada aynen devam etsin ondan çookk var içerde 5 3 Yanıtla
  • Yasin: Anomi ne la? 0 1 Yanıtla

Advertisement