Işıklı Sporcular, Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Işıklı Sporcular, Ödüllerini Aldı

Işıklı Sporcular, Ödüllerini Aldı

''Işıklı Sporcular Ödül Gecesi'' Erenköy Kampüsü Osman Erbelger Oditoryumu'nda düzenlenen coşkulu bir törenle gerçekleşti.

16.01.2018 16:24  Güncelleme: 16:23

Sunuculuğunu Nebil Evren'in yaptığı gece, saygı duruşunun ardından FMV Yönetim Kurulu Başkanı Av. Akın Süel ve FMV CEO'su Koray Tulgar'ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Basketbol milli takımının eski oyuncusu, basketbol antrenörü ve aynı zamanda Işık Spor Kulübünün Yönetim Kurulu Üyesi Necati Güler ve hem oyuncu hem de antrenör olarak yıllardır görev yapan, Işık Spor Kulübünde de antrenörlük yapmış olan Orhun Ene'nin de fair play ve sporcu etiği konularında Işıklı Sporculara deneyimlerini aktarmasının ardından, ödül töreni gerçekleşti.

Etkinliğin ilk bölümünde FMV Işık Okulları'nda öğrenim gören, okul takımlarında ve çeşitli kulüplerde spor yapan, Türkiye ve İstanbul'da dereceye girmiş 139 sporcu ve antrenöre başarı belgeleri ve plaketleri verilirken; ikinci bölümde FMV Işık Spor Kulübü'nün 39 başarılı sporcusuna ödülleri takdim edildi. FMV Işık Spor basketbol, voleybol ve masa tenisi A takım sporcuları da Işık camiasıyla tanıştırıldı.

FMV Erenköy Işık Okulları müzik bölümü öğretmenlerinden oluşan orkestranın canlı müzik

performansı ve Defne Çınar ve Arsen Yüksel'in danslarıyla renk kattığı, sporcu, veli ve Işıklıların buluştuğu gece, tüm katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Işıklı Sporcular, Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement