Yasak aşk yaşayan çiftin tartışması kanlı bitti! Evli kadın, ilişkisi olduğu adamı bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
Güncel

Yasak aşk yaşayan çiftin tartışması kanlı bitti! Evli kadın, ilişkisi olduğu adamı bıçaklayarak öldürdü

Yasak aşk yaşayan çiftin tartışması kanlı bitti! Evli kadın, ilişkisi olduğu adamı bıçaklayarak öldürdü

İzmir'in Bergama ilçesinde yaşanan olayda evli olan H.Ç. yasak aşk yaşadığı İbrahim Çokgezer ile tartışma yaşadı. Gerginliğin artması sonucu H.Ç. evde bulduğu bıçağı Çokgezer'in göğsüne sapladı. Kanlar içinde yerde kalan adam hayatını kaybederken, katil H.Ç. ise gözaltına alındı.

01.09.2022 04:20  Güncelleme: 08:18

Maltepe Mahallesi Sevgi Yolu Farabi Sokak'ta bulunan bir evde evli ve kocasının cezaevinde olduğu öğrenilen H.Ç., iddiaya göre yasak aşk yaşadığı İbrahim Çokgezer ile tartıştı.

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Bu sırada bağrışma seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Öte yandan, ikili arasında çıkan tartışma, gerginliğin artması sonucu kavgaya dönüştü. H.Ç., evde bulunan bir bıçakla Çokgezer'i göğsünden bıçakladı. Çokgezer kanlar içerisinde yere yığılırken, olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli H.Ç.'yi yakaladı.

GÖZALTINDA

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Çokgezer'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. H.Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. İbrahim Çokgezer'in cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yasak aşk yaşayan çiftin tartışması kanlı bitti! Evli kadın, ilişkisi olduğu adamı bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa ÖZtürk: Etme bulma dünyası adamgibi yaşa adamgibi öl 7 4 Yanıtla

Advertisement