Kağıtspor Akademi Tam Gaz - Son Dakika
Güncel

Kağıtspor Akademi Tam Gaz

Kağıtspor Akademi Tam Gaz

Kağıtspor kulübü, Kağıtspor Akademi projesi kapsamında, sporcu, antrenör ve velilerle birlikte eğitim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

25.11.2013 10:42

Geçtiğimiz ay startı verilen "Kağıt spor Akademi" projesi tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eğitim komisyonu tarafından hazırlanan "Kağıtspor Akademi" projesi kapsamında; Sporcu, antrenör ve velileri müsabakalara sportif kuralların yanı sıra ruhsal ve psikolojik olarak hazırlamak için eğitimlerini sürdürüyor. Antrenörler, milli sporcular, branş sporcularının yanı sıra, eğitimlerde milli sporcularla da bire bir görüşmeler devam ederken son olarak sporcu velilerine yönelikte eğitimler başladı.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK PROJE

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Akademi projesinde son yapılan eğitim seminerleri antrenörler, Buz Hokeyi sporcuları ve velilere yönelik oldu. Sporcularının spor ahlakı ve felsefesi doğrultusunda üst düzey tutum ve tavır göstermelerine katkı sağlamak, başarılarını artırmak, baskı altında üst düzey sakin kalmalarını sağlamak, kazanma arzularını üst düzeye çıkarmak, takımdaşlık olgusunu geliştirmek, yaşam kalitelerini geliştirecek proje hızla ilerliyor. Amatör spor kulüpleri nezdinde geniş kapsamlı olarak ilk kez uygulanan proje ise Türkiye'ye ise örnek gösteriliyor.

VELİLER İLGİYLE DİNLEDİ

Fuar içinde yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Sivil Toplum Merkezinde gerçekleşen eğitim seminerlerinin ilki Kağıtspor'lu antrenörlere yönelik oldu. Yönetim bilimleri doktoru ve spor bilimleri uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer, antrenörlerin uygulaması gereken eğitimler konusunda genel bilgiler ve stratejiler verdi. Prof. Dr. Turgay Biçer daha sonra branş eğitimlerinde Kağıtspor'lu Buz Hokeycilerle bir araya gelerek, eğitim programı dahilinde sporculara bazı bilgiler aktardı. Akşam saatlerinde ise sporcu velileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Turgay Biçer, sporcu ve sporcu velisinin maç, antrenman psikolojileri hakkında genel bilgiler aktardı. Kağıtspor Akademi eğitim seminerleri önümüzdeki hafta yapılacak çalışmalarla devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kağıtspor Akademi Tam Gaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement