Kahraman Sadıkoğlu'ndan Savarona Baskınıyla İlgili Açıklama - Son Dakika
Güncel

Kahraman Sadıkoğlu'ndan Savarona Baskınıyla İlgili Açıklama

Kahraman Sadıkoğlu\'ndan Savarona Baskınıyla İlgili Açıklama

Savarona yatının sahibi Kahraman Sadıkoğlu'na DHA muhabirleri telefonla ulaştı.

28.09.2010 19:08

Savarona yatının sahibi Kahraman Sadıkoğlu'na DHA muhabirleri telefonla ulaştı. Bir iş için Irak'ın Basra kentinde olduğunu söyleyen Sadıkoğlu olaydan yeni haberinin olduğunu belirterek, olayı çözebilmek için yarın İstanbul'a geleceğini söyledi.

Çok iyi Türkçe bilen Kazak işadamı Tevfik Arif'in, Savarona'yı beş- altı yıldan bu yana bu tarihlerde bir haftalığına kiraladığını belirten Kahraman Sadıkoğlu, olayla iligili DHA muhabirine şunları söyledi:

"Tevfik beyin Arnavutköy'de villası var, hem de Newyork'ta inşaatları. Çevresi çok geniş bir kişi. Tekneyi kiraladığı zaman yanında Kazakistanlı bakanlar da oluyor. Sürekli yanlarında 8- 10 bayan da bulunuyor. Bu nasıl algılanıyor, anlayamadım. Otele de insanlar yanında bayanlarla geliyor. Durumu açıklığa kavuşturabilmek için kaptanlarımı aradım ama telefonlarını almışlar, görüşemiyorum. Tekneyi üç gün önce Bodrum'dan aldılar, Antalya'ya gidiyorlardı. Bu insanlar, Türkiye'ye ilk kez gelmiyor, Savarona'yı da ilk kez kiralamayor. Bunu tam olarak çözebilmek için yarın İstanbul'a geliyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahraman Sadıkoğlu'ndan Savarona Baskınıyla İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement