KalDer,Türkiye Kalite Deneyimini Ortadoğu ile Paylaşacak - Son Dakika
Güncel

KalDer,Türkiye Kalite Deneyimini Ortadoğu ile Paylaşacak

KalDer,Türkiye Kalite Deneyimini Ortadoğu ile Paylaşacak

KalDer ve ödüllü kuruluşlarımız, Ortadoğu Kalite Birliği'nin 5. Uluslararası Kalite Konferansı'na katılacak.

15.04.2013 16:00

16-17 Nisan 2013 tarihlerinde Suudi Arabistan, Cidde'de düzenlenecek konferansta, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, " Türkiye'de Kalite Hareketi"ni anlatacağı bir konuşma yapacak.

Konferansa Hamdi Doğan ile birlikte Türkiye'de Ulusal Kalite Ödülü'nü kazanan Petkim'in Genel Müdürü Hayati Öztürk ve 2012 EFQM Mükemmellik Ödülü Kazanan Bilim İlaç'ın Genel Müdürü Dr.Erhan Baş da katılacak.

KalDer'i bir rol model olarak gören MEQA'nın konferansında, ABD, İngiltere, İtalya, Hindistan, Almanya, Suudi Arabistan ve Türkiye gibi birçok ülkeden 22 konuşmacı yer alacak.

KalDer bilgi birikimini sınırlar dışına taşımaktadır. Bölgelerde özel sektör eliyle kurulmuş bir dernek pek bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu KalDer'e Ortadoğu Bölgeleri'nde deneyimlerini paylaşım ve aktarma fırsatı vermektedir.

KalDer'in kurucu üyesi olduğu MEQA, Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde kalite hareketi'nin büyümesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Aynı zamanda kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak kalite alanında en iyi uygulamaların bilgi ve değişim serbest akışını kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KalDer,Türkiye Kalite Deneyimini Ortadoğu ile Paylaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement