Kandaz' a Maşukiyeli Hemşerilerinden Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Kandaz' a Maşukiyeli Hemşerilerinden Tam Destek

Kandaz\' a Maşukiyeli Hemşerilerinden Tam Destek

Hasan Kandaz' a Maşukiyeli hemşerileri Özcan Ejderoğlu, Bedri Ejderoğlu ve Ahmet Özkan' dan tam destek geldi.

23.12.2012 13:19

Maşukiye' nin tanınmış Ejderoğulları ailesinden Bedri Ejderoğlu, çocukluk ve okul arkadaşı Özcan Ejderoğlu ve kanaat önderlerinden Ahmet Özkan, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz' ı İlçe binasında ziyaret etti. Kandaz ile çocukluk ve okul günlerinin sohbetlerini yapan Ejderoğulları ve Ahmet Özkan, AK Parti' nin çalışmalarını başarılı bulduklarını, bu başarıda şüphesiz tüm teşkilatların katkısı olmasından dolayı da Hasan Kandaz'ın başkanlığındaki Kartepe İlçe teşkilatını tebrik ettiklerini bildirdiler. "Kandaz'ın siyasi çizgisini beğeniyoruz. İyi ve kötü günde arkadaşımızın yanındayız" diyen konuklar, üyelik formunu doldurduktan sonra, tüm eş ve dostları ile birlikte AK Parti' ye destek vermek için çalışacaklarını ifade ettiler.

Kandaz da kendisini ziyaretlerinden dolayı Maşukiyeli hemşerilerine duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Arkadaşlarımızla çocukluk ve okul günlerimiz yanı sıra Maşukiye ile ilgi sohbet etmek bizi anılarımıza götürdü" diye kaydeden Kandaz, konuklarının kendisine ve AK Parti' ye karşı gösterdikleri ilgi ve övgü için teşekkür ettiğini bildirdi. Sadece eleştiri yapmak için içi boş sözler ile kendilerini eleştirenlere aldırış etmeden Türkiye' nin ve vatandaşların yararına çalışmalarına devam edeceğini dile getiren Kandaz, şunları söyledi:

"Bugün bizi eleştirenler dün de yapılan hizmetler öncesi kamuoyunu yanıltmak için eleştirmişlerdi. Ancak yapılan icraatları sağduyulu vatandaşlarımız görerek önce Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve teşkilatlar olarak da bizlere hem dualarıyla hem de oylarıyla desteklerini veriyorlar. Bizler AK Partili olarak bunun mutluluğunu yaşarken, muhalefet ise yaptıkları bu kadar eleştiriye rağmen hem kamuoyundan umdukları desteği bulamamın üzüntüsünü, hem de eleştiri yaptıkları icraatların başarılı sonuçlar almasının şaşkınlığını yaşıyorlar."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kandaz' a Maşukiyeli Hemşerilerinden Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement