Kara'dan Şehidimize Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Güncel

Kara'dan Şehidimize Başsağlığı Mesajı

Kara\'dan Şehidimize Başsağlığı Mesajı

Şehit Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un Düziçi İlçesi'nde oturan annesinin evine ateş düştü.

14.02.2012 10:04

Şırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında 10 teröristin öldürüldüğü çatışmada şehit düşen 31 yaşındaki Uzman Çavuş İbrahim Kurt için bir taziye mesajı yayınlayan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Şehit Uzman Çavuşumuz İbrahim Kurt'a Allah'tan rahmet, ailesine, ilimize, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Osmaniye olarak acımız çok büyük diyen Başkan Kadir Kara mesajında bölücü terör örgütü PKK'yı da kınadı. Kara, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen bölücü terör örgütü PKK hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Geçtiğimiz gün çıkan çatışmada kahraman Mehmetçiğimiz bunu bir kez daha ortaya koymuştur. Çatışmada iki güvenlik görevlimiz şehit olmuş, bunlardan birisi olan Uzman Çavuş İbrahim Kurt, Düziçi ilçemizdendir.

Şehitlerimiz ve kahraman Mehmetçiğimiz kanının son damlasına kadar terör örgütü ile çarpışmış ve 10 terörist öldürerek acımızı bir nebze olsun azaltmışlardır. Şehidimizin ailesine, ilimize, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Şu bilinmelidir ki bedeni Türk, ruhu İslam olan bu necip milletin devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Allah'ın izniyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği ilelebet payidar kalacaktır "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kara'dan Şehidimize Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement