Karabalık Alabalık Vadisini Gezdi - Son Dakika
Güncel

Karabalık Alabalık Vadisini Gezdi

Karabalık Alabalık Vadisini Gezdi

Karabalık da Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile vadide inceleme yaparak işletme sahipleri ile sohbet etti.

23.03.2012 10:54

Turizmin önemli merkezleri arasında yer alan Kartepe İlçesi'nde günü birlikçilerin uğrak yeri olan Alabalık Vadisi yeni sezona hazırlanıyor. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile vadide inceleme yaparak işletme sahipleri ile sohbet etti.

Günü birlik tatil için ilçeye gelen yerli turistlerin uğrak yeri olan Maşukiye'deki Alabalık Vadisindeki işletmeler bahar öncesi hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor. Turizmde marka kent olmak için çalışmalarını aralıksız yürüten Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bu bölgedeki işletmelerin ilçenin aynası olması nedeniyle yakından takip etmekte. Özellikle eşsiz doğa güzelliklerinin korunarak çarpık yapılaşmaya izin vermemek adına Alabalık Vadisi'ndeki düzenlemeleri mercek altında tutan Kartepe Belediyesi, estetik uygulamaların sağlanması için öncülük etmekte.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık bu amaçla mesaisini Alabalık Vadisi'nden başlattı. Beraberinde Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Planlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bali Holat, bölgenin meclis üyesi Orhan Akyüz ile vadiyi baştan sona gezen Başkan Karabalık, işletme sahipleri ile de sohbet etti. Pınar Alabalık'tan Vadi Restaurant'a kadar olan güzergahta doğanın korunması için gösterdikleri özenden dolayı işletme sahiplerine teşekkür eden Başkan Karabalık, eksiklikleri de tek tek not aldı.

Alabalık Vadisinde havuzlarda balık da tutan Başkan Karabalık, hedeflerinin işletmelerle uyumlu ve ortak çalışmalarda bulunarak bölgeye daha çok ziyaretçinin gelerek ekonomik gelişime katkı vermek olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Alabalık Vadisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement