Karabalık, Şevkatiyeli Gençlere Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Şevkatiyeli Gençlere Konuk Oldu

Karabalık, Şevkatiyeli Gençlere Konuk Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Arslanbeyde faaliyet gösteren Şevkatiye Gençlik Derneği'ne konuk oldu.

31.10.2012 12:20

Örnek bir oluşum sergileyen gençleri tebrik eden Başkan Karabalık, dernek üyeleri ile sohbet etti. Dernek Başkanı Hamza Koç da, derneğe verdiği destek için Başkan Karabalık'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kartepe Arslanbey'in Şevkatiye Mahallesi'nde bir grup gencin öncülüğünde eğitim ve sosyal faaliyetlerde bulunmak amacıyla Şevkatiye Gençlik Derneği geçtiğimiz aylarda faaliyete geçmişti. Derneği iadeyi ziyarette bulunmak amacıyla ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım" atasözünden hareketle yanında getirdiği çikolatayı kendi elleri ile dernek üyesi gençlere ikram etti. Dernek başkanı Hamza Koç tarafından karşılanan Başkan Karabalık ve beraberindeki bölge meclis üyesi Kadir Şahin, gençlerle çay içip sohbet etti.

Başkan Karabalık'ı dernekte görmekten memnun olduklarını belirten Dernek Başkanı Hamza Koç, "Kuruluş aşamasından itibaren derneğimizi sahiplenen ve her talebimizi karşılayan başkanımızı derneğimizde görmek bizi çok mutlu etti. Sayın başkanım halen 200 dolayında bölge gencini bünyesinde barındıran ve yeni eğitim öğretim yılında da eğitimin her safhasında gence etüt dersler ile veren derneğimiz öğrencilerin hem davranış notlarına hem de ders notlarının yükselmesinde çaba göstermektedir" dedi.

Eğitim faaliyetlerinde başarılı çalışmalarını takdirle izlediği dernek yönetimini ve üye gençleri tebrik eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Mahalleli gençleri bir çatı altında toplayarak sıkıntılarına çözüm bulma noktasında örnek bir davranış sergilemeniz bizleri çok mutlu etmektedir. Gençlerimizin bir araya gelerek eğitim ve sosyal faaliyetlerde bulunmaları ve kötü alışkanlılardan kendilerini uzak tutmalarını da takdirle karşılamaktayım. Bu örnek davranışınızın diğer bölgelere de örnek teşkil etmesini dilerim" dedi.

Arslanbey ve çevresinde yüksek öğrenim ve lise öğrencilerinin yoğun olduğuna dikkat çeken Başkan Karabalık, "Yeni kurulan ilçemizin tanıtımında siz değerli kardeşlerime önemli görevler düşmekte. Bölgenin ev sahibi konumundaki sizler, huzurun sağlanmasında, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinde örnek davranışlar sergilediğinize inanıyorum. Huzurun hakim olduğu toplumlarda yaşamak mutluluk vesilesidir. Sizler gibi pırıl pırıl gelecek vaat eden genç nesli oluşturan dernek üyesi arkadaşlarımızın, bizlerin yerel anlamda sağladığı hizmetlerin tanıtımı ve geliştirilmesine sağlayacağınız en önemli destek, bu huzur ortamları ve mutlu toplumların oluşturulması ve yaşatılmasında görev almanızdan geçmektedir" dedi.

Derneklerine verdiği destek adına gençler adına teşekkür plaketini Başkan Karabalık'a takdim eden Dernek Başkanı Hamza Koç, "Başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Şevkatiyeli Gençlere Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement