Kareteciler Bursa'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kareteciler Bursa'da Buluştu

Kareteciler Bursa\'da Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Uluslararası Karete Turnuvası Atatürk Spor Sarayı'nda yapılan açılış töreni ile başladı.

04.04.2015 16:49

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Uluslararası Karete Turnuvası Atatürk Spor Sarayı'nda yapılan açılış töreni ile başladı. Turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra, Portekiz, Rusya'nın Türk olan Özerk Başkurdistan, Azerbaycan, Kuveyt ve Filistin'den bayan ve erkeklerde yaklaşık 800 sporcunun katılımıyla başladı.

Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Vekili İlhan Satık, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış Konuşması yapan İlhan Satık, "Belediyespor Kulübümüzün ana branşlarından birisi de karate. Miniklerden başlayarak bir çok sporcumuz bulunuyor. Sizleri Bursa'da görmekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi. Daha sonra Avrupa Merkez Hakem Kurulu üyesi Timur Özdemir, ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin yaptıkları konuşmalarda turnuvaya katılan takımlara hoş geldiniz diyerek başarı diledi.

Sabah seansında minikler kata ve kumite müsabakaları yapıldı. Yarın ise yapılacak yıldızlar kumite müsabakaları ile turnuva sona erecek ve dereceye giren sporculara madalyaları törenle verilecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kareteciler Bursa'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement