Karşıyaka Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri'ne Katıldı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri'ne Katıldı

Karşıyaka Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri\'ne Katıldı

Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri Fuarı'na katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Belediyesi'nin ilklere imza attığını belirterek, "Doğalgazı İzmir'imize getiren ilk belediye olduk" dedi.

29.05.2013 19:20

Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri Fuarı'na katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Belediyesi'nin ilklere imza attığını belirterek, "Doğalgazı İzmir'imize getiren ilk belediye olduk" dedi.

Karşıyaka Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da düzenlenen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açılışını gerçekleştirdiği Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri fuarına katıldı. Karşıyaka'da gerçekleştirilen projeleri vatandaşlara tanıtan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Belediyesi'nin ilkleri gerçekleştiren belediye olduğunu söyledi.

Fuarın yerel yöneticilere büyük katkısı olduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Bu fuarın içerisinde kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Birbirimizden bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimimizi sağlamak adına bütün arkadaşlarımız yapmış oldukları örnek projeleri burada birbirine vermeye çalışıyorlar. Sadece bu değil, halkımız yaptıklarımızı görerek, bize önerilerde bulunuyorlar. Biz de burada daha çok sosyal proje ağırlıklı bir çalışmayı sergilemeye çalışıyoruz. Bütün projelere baktığımızda Karşıyaka'nın sosyal projelerde dev adımlarla ilerlediğini de görüyorum. Bu da bizi rahatlatıyor" diye konuştu.

"Çevreci bir belediye olmaya çalışıyoruz" diyen Başkan Durak, Karşıyaka'nın ilkleri gerçekleştiren bir belediye olduğunu söyledi. Durak, "Doğalgazı İzmir'imize getiren ilk belediye olduk. Avrupalı Belediye Başkanları Birliği'ne üye olduk. Türkiye'den ilk üye olan belediye olarak. Bu tür çalışmaları sürekli yaparak Sosyal demokrat belediyelerin halkıyla bütünleşmesi gerektiğine, önce insan odaklı bir çalışma yapması gerektiğini insanlara anlatmaya başladık" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement