Kartepe Belediyesi'ne 25 Araç Daha Alındı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi'ne 25 Araç Daha Alındı

Kartepe Belediyesi\'ne 25 Araç Daha Alındı

Kartepe Belediyesi son üç yılda hizmete soktuğu 25 yeni ve modern araçla hizmet filosunu daha da güçlendirdi.

10.10.2013 12:09  Güncelleme: 14:16

Kartepe Günleri kapsamında hizmetleri halkla buluşturmaya devam eden Kartepe Belediyesi, güçlerine güç katmak adına hizmet filosuna kattığı 25 yeni aracın tanıtımı için belediye hizmet binası yanında bir tören düzenledi. 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın gurur gününde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçe daire müdürleri, belediye yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

5.5 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Kartepe'de görev yaptıkları süre içinde halkın istek ve beklentilerine karşılık verecek her türlü hizmeti verme gayretinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kartepe sahip olduğu değerler yanında gelişen ve değişen yapısı karşısında hizmetlerin sağlanmasında olmazsa olmazları arasında araç filosu önemli bir yer tutmaktadır. Mevcut araç parkurumuzu günümüz şartlarına göre yenileyerek modern bir görünüme kavuşturarak hizmet sağanağımızı halkımıza sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Gün geldi aracı arıza yaptığı için aracı başında gözyaşı döken, cebindeki mendille aracının tozunu ve yağını silen mesai arkadaşlarla çalışıyoruz. Hizmetlerimizin daha kaliteli ve hızlı şekilde sağlanması adına araç parkurunu genişletmek için meclis üyesi arkadaşlarımızın da desteği ile 5 Milyon 482 Bin TL ödeyerek araç filomuzu güçlendirdik. Gücümüze güç katacak yeni araçlarımızın iyi günlerde ve kazasız belasız kullanılmasını diliyorum" dedi.

EHİL İNSANLARLA

Geçmişte belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Şükrü Karabalık'ın heyecanı ve gururunu çok iyi anladığını belirttiği konuşmasında, hizmetlerin direkt vatandaşa ulaşmasının AK Parti Hükümetinin icraatları sayesinde olduğuna dikkat çekti. Civelek, bu işlerin gerçekleşmesi ehil insanların işin başında olmasından kaynaklandığını kaydettiği konuşmasında, "Bu kişilerle her türlü hizmeti her yere götürme imkanımız var. Sadece Kartepe'ye değil yapılan hizmetlerin tüm Kocaeli'ye yayılmasından dolayı Allah bu ehil insanları başımızdan eksik etmesin" dedi.

Geçmişte Avrupa çöplüklerinden araç alan belediyelerin olduğunu hatırlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, ülkemizin her geçen gün geliştiğini ve artık her türlü aracı kendisinin yapmaya başladığını, gelişen, kalkınan, zenginleşen ve refah seviyesi yükselen bir ülkede yaşadığımıza dikkat çekti. Yapılanların aslında hükümetin eseri olduğunu kaydeden Karaosmanoğlu, "Türkiye boş işlerle uğraşmıyor. Hizmetle uğraşıyor. Artık benim insanım daha çok değer görüyor. İnsanı yüceltirsen devlet de yücelir. İnsanı yücelmeyen devletin bir değeri olmaz. Kartepe ve Büyükşehir de insan için vardır. Siyaset dürüst temiz hizmetlere kaimdir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi'ne 25 Araç Daha Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement