Kartepe Bisiklet Yolları İle Donatılıyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe Bisiklet Yolları İle Donatılıyor

Kartepe Bisiklet Yolları İle Donatılıyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Ataevler Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bisiklet yolunu tamamladılar.

09.06.2018 15:55  Güncelleme: 15:56

Kartepe'ye değer katan çalışmaları her geçen gün artırma hedefindeki Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in talimatları doğrultusunda belediye ekipleri üst yapı hizmetlerine hız verdi. Bu kapsamda alt yapı sorunu olmayan ve üst yapısı tamamlanan güzergahlarda bisiklet yolları da ilçe halkıyla buluşturuluyor.

BİSİKLET YOLLARI TAMAMLANIYOR

Kartepe Belediyesi ilk çalışmasını Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Demokrasi Caddesi Moda Sokak üzerinde uyguladığı bisiklet yolu ve kaldırım çalışmalarını Ataevler Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde devam ettirdi. Kartepe ilçesinde ulaşım ağını daha şık ve güvenli hale getiren belediye ekipleri Sapanca Yolundan ilçe içine geçişte önemli arter olan İsmetpaşa Caddesi boyunca otoban köprüsüne kadar olan güzergahta bisiklet yolu yapımına başladı.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Kartepe'nin caddelerinde değişime takviye yapan Fen İşleri Müdürlüğü, 2 metre genişliğinde 400 metre uzunluğunda olan bisiklet yolu ve kaldırım çalışmalarının ilk etabını tamamladı ve bölge halkının hizmetine sundu. İlkokul 5.Sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olan bisikletleri dağıtan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Bisikletleri dağıtıyoruz, bisikletlerin kullanılacağı bisiklet yolları ile Kartepe'yi de donatmaya devam ediyoruz" diyerek ilçedeki bisiklet yolları sayısını artırmaya devam edeceklerini açıkladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Bisiklet Yolları İle Donatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement