Kaymakam Tikdağ, Esendere Sınır Kapısı'nı denetledi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Tikdağ, Esendere Sınır Kapısı'nı denetledi

Kaymakam Tikdağ, Esendere Sınır Kapısı\'nı denetledi

Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Esendere Sınır Kapısı'ndaki modernizasyon çalışmalarını denetledi.

13.11.2013 12:18

Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Esendere Sınır Kapısı'ndaki modernizasyon çalışmalarını denetledi.

Esendere Sınır Kapısı Gümrük Müdürü Kadri Karakuş ve kurum amirleri tarafından karşılanan Tikdağ, iki ay önce yapımına başlanan gümrük binalarının inşaat çalışmaları hakkında ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı.

Esendere'de yapımı devam kamu yatırımları hakkında gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Tikdağ, huzur arttıkça kamu yatırımlarının devam ettiğini, vatandaşın da bundan memnun ve mutlu olduğunu belirtti.

Tikdağ, şöyle konuştu:

"Vatandaşımız huzurun devam etmesi adına gayretli. Bu konuda devlet üzerine düşeni yapıyor. Vatandaş da bundan memnun. Bunun devam etmesi bizim açımızdan çok önemli. Kamu yatırımları konusunda hiçbir aksaklık yok. Huzur ortamı, kamu yatırımlarının yürümesini kolaylaştırıyor ve bu ortam çok değerli ve kıymetli. Bunun devam etmesini arzu ediyoruz ve bu konuda büyük bir gayret içindeyiz."

Vatandaşların isteği ve desteğiyle kamu yatırımlarının çok daha verimli bir düzeye çıkacağını belirten Tikdağ, kapıda yapılacak yenileme çalışmalarıyla İran ile ticari ilişkilerin gelişeceğini de dile getirdi.

İncelemenin ardından Tikdağ, Gümrük Müdürlüğünü de ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Tikdağ, Esendere Sınır Kapısı'nı denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement