Kayseri'de Öksüz ve Yetimlere İftar - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Öksüz ve Yetimlere İftar

Kayseri\'de Öksüz ve Yetimlere İftar

Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Melikgazi ve Talas belediyelerinin de katkılarıyla 'Bizim Çocuklarımız İftar Programı' kapsamında, kentteki öksüz ve yetimlere iftar verdi.

04.07.2015 09:37

Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Melikgazi ve Talas belediyelerinin de katkılarıyla 'Bizim Çocuklarımız İftar Programı' kapsamında, kentteki öksüz ve yetimlere iftar verdi.

Mimarsinan Parkı'nda düzenlenen programa, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve Havva Talay Çalış'ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Serdar Altıntuğ, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kayseri Şube Başkanı Şaban Sözduyar, Ramazan'ın 15'inci gününün, Dünya Yetimler Günü olduğuna dikkat çekerek, "Bugün Ramazan'ın 15'inci günü ve yetimlerimizle, öksüzlerimizle bir iftar programında birlikteyiz. Bugün aynı zamanda, Dünya Yetimler Günü. Böylesine anlamlı bir günde bu iftar programını hazırlayan belediyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kayseri'deki sivil toplum kuruluşları ve belediyelerin kente sahip çıktığını ifade eden AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, şöyle konuştu:

"Güzel bir şehirde yaşıyoruz, sahip çıkanımız var. Sivil toplum kuruluşlarımız var, belediyelerimiz var, yöneticilerimiz var. Allah eksikliğini vermesin, çok güzel bir sofrada bulunuyoruz. Öksüz ve yetim olmak kaderin bir tecellisi ama devletimiz var, imkanlarımız var. Bu bayrak altında inşallah hep güzel günlerde yaşayacağız." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Öksüz ve Yetimlere İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement