Kendilerini Savcı Olarak Tanıtıp 2 Emekliyi Dolandırdılar - Son Dakika
Güncel

Kendilerini Savcı Olarak Tanıtıp 2 Emekliyi Dolandırdılar

Kendilerini Savcı Olarak Tanıtıp 2 Emekliyi Dolandırdılar

Kendilerini savcı olarak tanıtan, Sakarya ve Hatay'da yaşayan 2 emekliyi telefonla dolandıran 3 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

19.07.2014 12:13  Güncelleme: 12:11

Kendilerini savcı olarak tanıtan, Sakarya ve Hatay'da yaşayan 2 emekliyi telefonla dolandıran 3 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Sakarya'da meydana gelen olayda; 50 yaşındaki emekli Mehmet Ali Bulut, Hatay'ın İskenderun ilçesinde ise 65 yaşındaki emekli Ahmet Şükrü Cabioğlu, kendilerini telefonla arayıp, savcı olarak tanıtan kişiler tarafından, "Hesabınız terör örgütü tarafından kullanılıyor" denilerek dolandırıldı. "Hesaplarınızı boşaltmanız lazım, parayı bize aktarın" diyen dolandırıcıların hesabına Mehmet Ali Bulut, 10 bin TL, Ahmet Şükrü Cabioğlu ise 2 bin 500 TL yatırdı. Dolandırıldıklarını anlayan Cabioğlu ve Bulut, çok zaman geçmeden polise haber verdi. Toplam 12 bin 500 TL'nin yatırıldığı hesabın kime ait olduğunu tespit etmek için çalışma başlatan Adana Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kısa süre içerisinde hesabın M.M. (40) isimli bir şahsa ait olduğunu tespit etti. M.'yi takibe alan polis ekipleri, M'yi Yüreğir ilçesindeki Girne Bulvarı'nda bir banka şubesinden parayı çekmek üzereyken, kurduğu pusuyla suçüstü yakaladı. Yakalanan M.'nin, suç ortaklarının B.E. (38) ve Erdal T. (36) olduğunu söylemesi üzerine kısa sürede suç arkadaşları da gözaltına alındı. Zanlıların Emniyet'teki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyerek birbirini suçladığı öğrenildi. Zanlılar, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kendilerini Savcı Olarak Tanıtıp 2 Emekliyi Dolandırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement